• Sommar15

    BF passerat, nån mer som väntar?

    Jag är idag på bf+2 med mitt första barn. Otroligt efterlängtat efter flera missfall så vi längtar hur mycket som helst.

    Nån mer som är i samma sits och är rastlös? :)

  • Svar på tråden BF passerat, nån mer som väntar?
  • green78

    BF -2 här, men rastlös och sur i största allmänhet idag... Längtar tills barnmorskan lägger en liten kladdig bebis på min mage!

  • green78

    Första barnet här med förresten. Tråkigt att höra om många missfall, skönt att det är så nära nu! Hur har din grav varit annars?

  • Sommar15
    green78 skrev 2015-08-16 16:58:59 följande:

    Första barnet här med förresten. Tråkigt att höra om många missfall, skönt att det är så nära nu! Hur har din grav varit annars?


    Lika segt två dagar före som två dagar efter! :)

    Jo fysiskt har den varit bra, har varit förskonad från de värsta krämporna. Men psykiskt jobbigare, har varit väldigt svårt att våga tro att det kan gå vägen den här gången. Hur har det varit för dig? Har du några tecken på att förlossning närmar sig?
  • Kottex

    Bf idag, 3 timmar kvar av dagen så han hinner nog inte, har sammandragningar men de gör inte ont. Har varit iväg och solat och badat i helgen, skönt att göra något då sambon arbetar på som vanligt vardagarna. Imorgon blir det ev stan med svärmor men hoppas det drar igång inatt, sambon behöver semester från jobbet :)

  • green78

    Sommar15, förstår att det måste ha varit supertufft att gå och vänta med missfall i bagaget!

    Jag tycker ändå jag har haft en bra graviditet, både fysiskt och psykiskt. Mest nu på slutet som det börjar bli jobbigt, tungt fysiskt och denna väntan tar ju kål på en, just att man inte vet när det kommer dra igång tycker jag är jobbigt.

    Än så länge känner jag väldigt lite. Drar lite i "tjejmagen" ibland om jag rör mig för mycket eller reser mig för fort, men annars inget. Tyvärr...

    Kottex, nja, det kan väl bli lite tajt med födsel idag... min sambo har fortfarande semester denna och nästa vecka, vilket är superskönt! Har din inte haft någon semester alls än? I så fall är det ju absolut på tiden!!! Vi valde att han tog semester innan och lite efter och sen de tio pappadagarna. Kan tänka mig att det kommer bli jättetomt när han väl börjar jobba, men samtidigt har det varit jätteskönt att ha denna tiden ihop med.

  • Kottex

    Gren 78. Skönt med en bra graviditet. Haft det här också, inga bekymmer alls men det verkar som att man hör lite om de "bra" graviditeterna. Sovit jättebra, inget illamående/foglossning eller annat. Har känt mig som jag brukar i mer eller mindre 9 månader :)

    Han tar 4 v semester och de 10 pappadagarna när den lille är här, han börjar bli lite trött nu när de övriga är tillbaka på jobbet och berättar hur skönt det varit att vara ledig :)

  • Sommar15

    Jag har haft några enstaka förvärkar... Men annars ingenting! Fick en hinnsvepning av barnmorskan i fredags men den gav ju ingen effekt eftersom jag inte fött än...fick lite förvärkar efteråt men de gick fort över. Har läst nånstans att det oftast drar igång på natten så hoppas varje kväll! :) ska till bm igen på tisdag så ska be om en hinnsvepning till då o se om det kan funka bättre då.

    Min man börjar nytt jobb snart så han har haft sin semester men kommer ta tio dagar när bebisen kommer. Nu efter bara två dagar över tiden så undrar jag verkligen hur man pallar typ elva dagar...

  • Sommar15

    Bf + 3 idag... Inga tecken alls!

    Bokade in en pedikyr i eftermiddag som jag fått presentkort på bara för att ha mår att göra. Sen kanske en fotmassage inte kan skada? :) skönt iaf att ha nåt på agendan.

  • Kottex
    Sommar15 skrev 2015-08-17 10:23:13 följande:

    Bf + 3 idag... Inga tecken alls!

    Bokade in en pedikyr i eftermiddag som jag fått presentkort på bara för att ha mår att göra. Sen kanske en fotmassage inte kan skada? :) skönt iaf att ha nåt på agendan.


    Skönt att ha något att göra. Ska ner till stan med svärmor, hon ska till tandläkaren, inte så spännande men skönt stt fylla ut dagen med något :) känner ev lite värk i magen, som mensvärk, kanske innbillning men det hoppas vi inte. Pedikyr låter helt välförtjänt, njuut
Svar på tråden BF passerat, nån mer som väntar?