• ica
    Anonym (Stackars klubba) skrev 2015-08-24 06:17:04 följande:

    Hur gick det med golfklubban?


    LOL
  • ica
    Panduro skrev 2015-08-27 13:06:03 följande:

    Ja herregud.. Skicka pengar till mördaren 
    Ingen av er som tänker på Niklas familj? Hans barn, ska de straffas för det här? Så mycket hot som riktats mot Niklas på nätet, och så många hurrarop när han blivit misshandlad, så tror jag inte att barnen lyckats undvika att se det. Ska du fira för att två barn blir faderslösa?
    Du tycker det är synd att han överlevde. Hur mår du egentligen?


    Den som skulle tänkt på Hans barn är väl han själv. Att han begått dessa fruktansvärda brott är enbart hans eget fel. Han borde inte ens få träffa sina barn. Att han inte ens har vett att flytta från trakten visar bara han totala brist på insikt i vad han gjort och vad andra anser om det.
  • ica
    Panduro skrev 2015-09-07 21:57:36 följande:
    Naturligtvis är det hans fel, och han borde ha tänkt på sin barn. Nu gjorde han inte det. Ska barnen då straffas ytterligare genom att tvingas läsa detaljerade offentliga hot? Genom att deras pappa hånas och bespottas på sociala medier? Niklas har begått fruktansvärda brott, men att säga att man t.ex. skulle skicka pengar till hans mördare löser inget. Inte heller att misshandla honom på ett sånt fegt sätt.
    De kan inte undgå det. Han är trots allt den värsta våldtäktsmannen i Sverige i modern tid. Och alla offer och alla andra lär prata om det både privat  och i media. Det är ingenting att som går att undvika. Däremot är det väl viktigt att vara tydliga med att de också är offer. Och att de aldrig har nåt ansvar för sin pappas handlingar eller nån skam eller skuld.
Svar på tråden Hagamannen slagen med golfklubba