• änglavingar

    Massa symtom!

    Har BIM början av sep. tror jag hade ägglossning idag eller igår men kan även varit nån dag tidigare. 

    Har just nu värk/stickningar i livmodern/äggstocken.
    Detta är första försöket för oss. Jag hoppas det bästa för er och för oss! heja! Glad

  • änglavingar

    Jag vet! Man blir galen av att vänta! Men jag vill försöka tänka att det inte går detta försöket. Så jag inte blir besviken. Sen kan kroppen spela en ett spratt där mensen kan bli sen fast man inte är gravid.. Så konstigt! Så jag försöker tänka " om ett par veckor kommer mensen..."

  • änglavingar

    Jag har inte värk hela tiden men kommer ibland. ( ingen värk men molande mer) Brukar inte hade sånhär
    Värk annars vid ÄL. Min menscykel är mellan 28-30 dagar så jag kan ju ha haft ÄL tidigare än jag trott. Isåfall kan jag kanske vara på ÄL + 3 idag.

  • änglavingar
    Missdalvik skrev 2015-08-25 09:40:43 följande:

    Förstår precis vad du menar! Jag har blivit lite av en test-narkoman dock :p testar gärna direkt, blir ju negativt såklart.. Denna gången känns det annorlunda dock. Denna molvärk som är så ihärdig, dessutom har jag fått dålig hy vilket jag inte har annars. Åh vad jag hoppas på en liten nu <3


    Hur mår du nu? Jag har inga mer tydliga symtom. Möjligen lätt mensvärk ibland. Är nu på ÄL + 6
  • änglavingar
    Jennymariaa skrev 2015-08-30 08:57:16 följande:

    Hänger på här! :)

    Har ca en vecka kvar till bim.. Testade idag men visade neg :( har massa symptom och har haft ett tag! Så hoppas hoppas!


    Välkommen! Jag har BIM -9. Är det ditt första barn? :) jag har vissa symtom till och från. Igårkväll en konstig mensvärk några sekunder men som sen försvann.. Känner inget just nu. Hm undra om det är normalt att känna så lite.
  • änglavingar
    Jennymariaa skrev 2015-08-30 09:25:49 följande:

    Tack! :) ja det är det, för dig med??
    Åh blir tokig på dessa symptom.. Man har hört så många gånger att det är lätt att man inbillar sig men känner att mitt morgonillamående är på riktigt haha ;)


    Första här med:) första försöket. Men jag har bestämt nu att inte försöka tänka på det för mycket.
    Jag upplever det som att det är normalt att inte känna något innan BIM ? Att mensen inte kommer är det normala första tecknet? Vad tror du?
  • änglavingar
    Jennymariaa skrev 2015-08-30 09:52:43 följande:

    Åh då får vi följas åt!! :)) jag har hört att många börjar känna sina symptom från v.7 & framåt så det är nog ganska vanligt! Har du haft lite "ont" i magen några dagar efter ÄL??

    Men dock så finns det vissa saker det känns som "alla" får & det är ömma bröst men det känner inte jag av något av och då börjar jag fundera för mycket igen haha!!


    Jag har inte känt nånting i mina bröst heller.. Ingenting! Jag är på ÄL + 6 eller + 7. Jag har läst att ägget fäster alltifrån dag 4 till dag 10.. Symtomen ska kunna komma när ägget fäster. Hoppas mitt ägg inte fäst ännu..;) men känns lite hopplöst.
  • änglavingar

    Igår grät jag krokodiltårar. Kändes precis som PMS. Idag tycker jag mig ha lite mer mensvärk till och från. Fick ett konstigt hugg i magen igår också. BIM om 8 dagar.,,,Gravidsymtom!? Återstår att se..

  • änglavingar

    Jag är sjukt sugen på att testa men har bestämt att göra det på dagen för BIM eller ett par dagar efter för att vara säker. Krokodiltårar har jag annat alltid dagen innan mens.. Så det hela är lite konstigt..

  • änglavingar
    Jennymariaa skrev 2015-08-31 16:27:40 följande:
    Det är jag med!! Men har funderat på att "vänta ut" mensen så länge som möjligt.. Man blir så besviken när det inte visar något!!
    Risken är ju då att man blir skengravid. Jag var det över 14 dagar en gång...:) så lika bra att testa än att vänta in mensen. Iallafall i mitt fall:)
Svar på tråden Massa symtom!