• Jennymariaa

    Massa symtom!

    Hänger på här! :)

    Har ca en vecka kvar till bim.. Testade idag men visade neg :( har massa symptom och har haft ett tag! Så hoppas hoppas!

  • Jennymariaa

    Tack! :) ja det är det, för dig med??
    Åh blir tokig på dessa symptom.. Man har hört så många gånger att det är lätt att man inbillar sig men känner att mitt morgonillamående är på riktigt haha ;)

  • Jennymariaa

    Åh då får vi följas åt!! :)) jag har hört att många börjar känna sina symptom från v.7 & framåt så det är nog ganska vanligt! Har du haft lite "ont" i magen några dagar efter ÄL??

    Men dock så finns det vissa saker det känns som "alla" får & det är ömma bröst men det känner inte jag av något av och då börjar jag fundera för mycket igen haha!!

  • Jennymariaa
    Missdalvik skrev 2015-08-30 20:09:52 följande:

    Hej tjejer! Har jobbat så himlans mycket, men nu är jag tillbaka! Är på bim-1 och mensvärken sitter i sen över en vecka. Var dum och tog test i torsdag, negativt givetvis. Men brösten ömmar och blodkärlen är väldigt synliga! Hoppas att vårt första barn är påväg nu <3


    Håller tummarna för er!!! :))
  • Jennymariaa
    Missdalvik skrev 2015-08-30 21:48:49 följande:

    Tack detsamma!! Hoppas det går vägen för oss allihopa! Skulle vara så kul att följas åt under graviditeten också :D


    Tack! Ja absolut det hade varit skoj!! :)) ha en bra vecka nu tjejer!
  • Jennymariaa
    änglavingar skrev 2015-08-31 15:34:21 följande:

    Igår grät jag krokodiltårar. Kändes precis som PMS. Idag tycker jag mig ha lite mer mensvärk till och från. Fick ett konstigt hugg i magen igår också. BIM om 8 dagar.,,,Gravidsymtom!? Återstår att se..


    Hoppas hoppas!!! När hade du tänkt ta ett test?? :))
  • Jennymariaa
    Missdalvik skrev 2015-08-31 15:39:08 följande:

    Spännande! Hoppas på graviditetssymtom :)

    Gjorde själv ett test imorse, negativt.. Men brösten ömmar, och huvudet värker som sjutton. Bim idag, men kanske inte har tillräckligt med hormoner för att visa positivt än? Blir galen på det här..


    Det kan vara att man plussar några dagar efter bim. Visst blir man galen?! Man vill ju veta direkt helst haha
  • Jennymariaa
    änglavingar skrev 2015-08-31 16:16:34 följande:

    Jag är sjukt sugen på att testa men har bestämt att göra det på dagen för BIM eller ett par dagar efter för att vara säker. Krokodiltårar har jag annat alltid dagen innan mens.. Så det hela är lite konstigt..


    Det är jag med!! Men har funderat på att "vänta ut" mensen så länge som möjligt.. Man blir så besviken när det inte visar något!!
Svar på tråden Massa symtom!