• Misszandra

    Massa symtom!

    Hejsan tjejer. Hoppar in här om det är ok. Hur går det för er?

    Själv har jag oroligt ont i mina bröstvårtor, även mensvärk som blir värre på kvällar. Har legat hela kvällen med värmekudde. Lätt men väldigt irriterande huvudvärk de senaste dagarna. Har bim den 23e.

  • Misszandra
    Jennymariaa skrev 2015-09-20 09:27:42 följande:

    Välkommen!!!

    Vi håller tummarna för dig :))


    Tack så mycket. Jag önskar dig också all lycka!
  • Misszandra
    Syskon222 skrev 2015-09-22 07:29:25 följande:

    Hej!

    Hoppar in här om det är ok?

    Är inne på vårt första försök och väntar med spänning på bim som är den 29/9, är nu på äl+6.

    Känner inget speciellt så antagligen tog det sig inte den här gången.

    Vi har en son född -13, han blev till på första försöket så det är klart man väntar sig att nummer två också ska bli till direkt :)

    Hur går det för er andra?


    Har bim imorgon, fick en ljusrosa flytning igår, syntes inte ens på pappret när jag torkade mig. Min mage var jättebubblig och min mensvärk var extrem. Hade flugit i 5h då också, så kan ha varit därför. Idag är det tillbaka med den vanliga molande mensvärken och mina ömma bröst. Höll också på att spy på planet vilket jag aldrig känt av när jag flugit förut, mår också illa när jag åker bil. Vilket heller aldrig händer. Jag håller tummarna för dig den 29e!
  • Misszandra

    Fick min mens på bim dagen. Hade ju symptom som ömma bröst, molande mensvärk mm. nån som vet varför det inte slutar ömma i mina bröst. Det är inte mkt kvar av mensen men de ömmar som aldrig förr. Borde det inte försvinna om det hade med ägglossning/mens att göra?

  • Misszandra
    Missdalvik skrev 2015-09-28 13:18:24 följande:

    Tyvärr kan det ju vara så att det bara har med mensen att göra. Mina bröst har aldrig ömmat i samband med mens förut, men förra månaden var dom hur ömma som helst och även denna gången. Är idag på bim+1 och brösten är så jobbiga.. Men tror ju tyvärr att det bara är att invänta mensen ändå.


    Har heller aldrig förut haft ont i brösten, varken när jag haft mens eller av nån annan anledning. Därför tyckte jag det var konstigt att jag fick det nu. Men mensen kom när den var beräknad, men bröstsmärtorna går dock inte över. Blir så trött på att ha ont när det inte leder till något bra!
  • Misszandra
    Missdalvik skrev 2015-09-28 13:31:28 följande:

    Förstår dig till 110%, när man inte haft det förut så hoppas man ju ännu mer på ett plus då det är ett vanligt tecken! Men icke :( jag håller tummarna för dig nästa äl..


    När jag fick ont i brösten var inte de ens något jag tänkte på utan kollade upp det när det blev värre och mer intensivt. Det har släppt en del men värker och ömmar fortfarande. Har äl nästa vecka så bara på att igen. Jag håller tummarna för dig också, när har du äl? :) 
  • Misszandra
    Missdalvik skrev 2015-09-29 12:10:02 följande:

    Glädjen!! Nu hoppas vi att detta lilla livet vill stanna kvar <3


    MEN ÅÅÅÅH, STOORT GRATTIS! 

    Vad glad jag blir för din skull. Jag håller alla tummar för dig! <3

    (P.S ignorera min förra fråga, hade inte scrollat ner och sett din bild.)
  • Misszandra

    asså jag får panik. Fick min mens förra onsdagen, och den var så gott som slut i förregår. Inget alls igår och nu kommer färskt blod IGEN idag? är så himla trött på att ha mens nu. Har äl nästa vecka, längtar redan. 

  • Misszandra

    Hej tjejer.

    Jag behöver er hjälp. Enligt min uträkning ska jag ha ÄL på onsdag. Men har idag fått otrolig mensvärk och även ont i brösten. Är detta ett tecken på ÄL? Kan den ha kommit tidigare än jag beräknade? 

Svar på tråden Massa symtom!