Inlägg från: Anonym (:() |Visa alla inlägg
  • Anonym (:()

    Vad säger din partner?

    Anonym (Hmm) skrev 2015-08-26 23:08:48 följande:

    Brukar din partner kommentera din fitta? Vad brukar han säga om den? Får du ofta komplimanger om den? Hur ofta blir du slickad?

    Själv har jag aldrig fått nån komplimang och han slickar eller smeker inte.. :(


    Samma här :( Efter tre år tillsammans.. Jag bryr mig inte så mycket, för alla tycket ju olika.. Men någon gång kunde man ju bli överraskad.. Nu har jag dessutom fått lite fobi att visa mig hel näck för honom... Tråkigt ;(
  • Anonym (:()
    Hj666 skrev 2015-08-27 08:31:43 följande:

    Det här kan låta helt uppåt väggarna bissart, men...

    Har ni Pratat med era respektive om detta?

    Eller förväntar ni er att det ska bli som ni vill utan att ni framför Vad det faktiskt innebär?


    Klart man har sagt :) Men just nu är jag gravid känner inte mig så fräsch ;) Så jag har lagt det på is... Får se hur det blir, får ju knappt sex längre heller... Har tröttnat på att tjata... Men kan ju förstå man är ju som ett kassaskåp ;) Tur att det finns dursh ;)
  • Anonym (:()
    Ego Lovers skrev 2015-08-29 00:51:12 följande:

    Sex under graviditeten är ju helt underbart. Hela underlivet är lila pga den ökade blodtillförseln och man är mer känslig och får mycket lättare orgasmer.


    Ja ja vet... Min lust var det inge fel på.. Men när man blir nobbad och blir påsatt för att man ska vara glad... Tappar man lusten... Ingen passion och ingen närhet :( Från att haft sex minst 25 dagar i månaden till högst 4 gånger i månaden. Fattar väl att hans känslor har svalnat kraftigt. Tackar vet jag duschen ;)
  • Anonym (:()
    Ego Lovers skrev 2015-08-29 09:00:44 följande:

    Ja vissa män har svårt att ha sex med sin kvinna när hon bär på deras barn. Min man hade det med vårt första barn men han fick snällt följa med till barnmorskan som gav en lektion sexualundervisning ang graviditet och sex. Efter det har vi haft fantastiskt sex under graviditeterna och nu med sista var det helt magiskt! Förutom att jag fick sexförbud från v 32 pga sammandragningar. Varje fång vi hade sex och jag fick orgasm så satte förlossningen igång så jag fick åka in och stoppa den.


    Ok, hahah, kanske dra med honom på kurs ;)... Han är ju sagt att han är rädd att klämma till barnet... Så får hoppas att det är det som är problemet och inte känslorna!

    Men var jobbigt med sammandragningarna, men kul att ni fick det att funka :))) Det är ju trots allt 9 månader.

    Tack för din berättelse :) Känns lite ljusare :)
Svar på tråden Vad säger din partner?