• Irma01

    Vi får inte ha up n go-blöjor på förskolan

    Anonym (Surmamma) skrev 2015-08-27 12:12:19 följande:

    Vi använder up n go blöjor på våran stora tjej. Lite mer än tre år. Nu blev jag tillsagd av förskoleläraren att vi inte fick ha såna blöjor utan var tvungna att ha tejpblöjor. Det skulle visst vara för krångligt att byta blöjor annars. Jag vill inte att hon ska ha tejpblöjor. Hon håller på att bli en stor tjej och vill inte se ut som en baby. Kan dagis bestämma sånt?


    Alltså, ursäkta men med sådana föräldrar som du så förstår jag att förskolepersonalen blir utbränd och går på knä! Nej, de är inte dina personliga anställda som finns dör bara för DITT barn. Hur svårt kan det vara att hjälpa till så de inte förlorar en massa onödiga tid i stället för att just det ta hand om barnen. Om din dotter är ingen bebis längre då har hon inte blöjor alls.
    All heder åt personalen på förskolor, jag fattar faktiskt inte hur ni orkar ibland.
  • Irma01
    gaptoothbitch skrev 2015-08-28 18:05:13 följande:

    Strunta i vad dagis kräver och vill. Om du betalar för att ha ditt barn på dagis så skall din dotter absolut få ha på sig vilka blöjor du än vill!

    Om dem tycker att det är jobbigt att byta blöja på din dotter, ja då skall dem helt enkelt inte jobba som dagispersonal. Att det är lite jobbigt i jobbet är vanligt. Dem får ju för fan lön!


    du måste ju skämta???! Betala? Försök hitta en nanny eller en au pair för den oerhörd billiga summan av 1 289 Kr om du har bara ett barn och betalar det högsta priset.

    Lön? Ja, de får lön och långt ifrån vad de borde få. Har du ditt barn från 8 till 15 varje dag är det 7 timmar per dag, 35 timmar i veckan alltså 140 timmar per månad. Du betalar alltså inte ens 10 kr per timme..

    Ja, du betalar skatt, absolut. Men man kanske ska börja inse att förskolan är en pedagogisk verksamhet inte föräldrarnas privata anställda som ska lyda deras minsta vink! Det finns en del regler, skapade för att verksamheten ska flyta på på bästa sätt. Sluta bete er på ett sådant respektlöst sätt.
Svar på tråden Vi får inte ha up n go-blöjor på förskolan