• MammAmma
    Anonym (Medel) skrev 2016-02-18 15:34:05 följande:

    Jag är övertygad om att dom flesta som har dissat ONS eller lämnat en kille p.g.a. hans storlek har varit helt normalutrustade killar, som enligt den största studien som har gjorts är ~13x11.5 cm, vilket faktiskt är jävligt litet sett till dom flesta kvinnors storlek eller dom som visas inom pornografin.

    Jag har själv blivit lämnad p.g.a. min kukstorlek en gång, vi hade träffats i flera veckor och när det väl kom till kritan så bröt hon kontakten helt efteråt, varför fick jag veta några dagar senare av min vän som var tillsammans med den tjejens kompis, och då har jag en på 15x14, ej mätt från blygdbenet.

    Nedan så har ni en bild på hur litet det faktiskt ser ut att vara på en kropp, alltså 15x14, tänk er då hur liten en på 13x11.5 är.

    imgur.com/wlLHT0W

    www.lakartidningen.se/Klinik-och-vetenskap/Nya-ron/2015/03/Medelpenisen-definierad-i-metastudie/


    I vilken värld räknas den kuken som liten (imgurlänken)?!
  • MammAmma
    Anonym (Medel) skrev 2016-02-19 13:16:42 följande:

    I våran, och som jag skrev så blev jag dumpad en gång p.g.a. att tjejen i fråga tyckte att den var för liten, något som verkar vara relativt vanligt i dagens lösa och gravt porrskadade samhälle, det vill säga, att helt normalutrustade slängs i soporna.

    Men dom flesta klassar den nog inte som liten, snarare medel, det är ju dock vida känt att dom flesta kvinnorna tyvärr föredrar en över medlet, något som man kan se relativt snabbt på forum som detta och i div studier som har gjorts inom området.


    Hon måste då varit byggd som ett partytält där nere om hon tyckte den var för liten... I min värld skulle den vara FULLT tillräcklig.
Svar på tråden Har du dumpat nån pga av för liten kuk? Och vad är litet för dig?