Inlägg från: Seven Costanza |Visa alla inlägg
  • Seven Costanza

    Stöter han på mig eller är han bara allmänt trevlig?

    Om ditt äktenskap är dött, skilj dig innan du påbörjar något nytt. Det är inte rätt att vänta med att lämna någon tills man fått någon annan på kroken och det vet du själv egentligen, eller hur?

  • Seven Costanza
    annananonym skrev 2015-09-04 07:26:17 följande:

    Ser inget i det du skriver som tyder på att han flirtar med dig. Du är nog väldigt svältfödd på uppmärksamhet?

    Han är "normalt trevlig" helt enkelt.

    Men OM vi säger att han har intresse så kan jag garanterar att det kommer släppa HELT om du försöker något så länge du lever med din sambo!

    Han arbetar som polis och har troligen ganska hög moral (?), behöver inte vara så dock.

    Minsta barnet är 1.5 år så killen vet ju att ert förhållande inte är/varit stendött någon längre tid.

    Men vill du göra bort dig och få honom att tycka du är en mkt osympatisk kvinna så go for IT.

    Att du i så fall sviker både din man och era barn är smällar du får ta.

    Skilj dig, punkt!


    Håller med. TS: om din man håller med om att ert äktenskap är dött men att ni ska fortsätta tilsammans ett tag till pga barnen, fråga rakt ut om det är okej att ni träffar andra vid sidan om. Dock om du är seriöst intresserad av den här polisen och inte bara för sex så hade jag inte valt att flirta med honom förrän efter skilsmässan, utan då hade det ju fått vara andra män så länge.
  • Seven Costanza
    Anonym (Självgod?) skrev 2015-09-04 07:36:34 följande:

    Men tycker du han verkar lite nyfiken på mig efter de jag har skrivit?


    Nej, inte nödvändigtvis. Det kan ju bli oerhört pinsamt om du missförstått och han förstår att du flirtar med honom fastän du är gift MEN han inte är intresserad. Särskilt pinsamt om ni bor på en mindre ort där rykten sprids lätt. Jag är själv utåtriktad och pratglad och det har hänt mig några gånger att män trott att jag flirtat med dem trots att de vet att jag är gift. Det är väldigt pinsamt när det händer så jag försöker att inte vara så trevlig på fester för när vissa män har druckit lite så tror de både det ena och det andra, även de som själva är upptagna.
  • Seven Costanza
    Anonym (Självgod?) skrev 2015-09-04 08:27:32 följande:

    Tror ni han upplever det som att jag har ett visst intresse av honom? eller har jag också bara varit allmänt trevlig? har jag gått över gränsen ioch med att jag bor med barnens pappa.?


    Nej det kan säkert tolkas som vanlig trevlighet. Men skulle du föreslå att ni ska äta lunch eller fika så hade jag absolut tyckt att det var över gränsen, så länge du inte har någon överenskommelse med din man om att det är ok att ni träffar andra under äktenskapet.
Svar på tråden Stöter han på mig eller är han bara allmänt trevlig?