• Zarch

    Gentlemän

    En gentleman behöver inte vara en som håller upp dörren och drar ut stolen åt en (kan en apa göra), men däremot är det A och O att träffa en man som har bra kvinnosyn. Eller bra människosyn överhuvudtaget, är väl där man finner dagens gentlemän? Mindre ska man aldrig begära.

    Men gentleman a la där han går och ber din far om lov att få bjuda ut dig på en rundtur i häst och vagn....den tiden är förbi.


    FIame skrev 2015-09-04 11:40:02 följande:

    Javisst. Din analys är helt korrekt. Men förfallet av kvinnan har pågått ett tag men nu ser förfallet av mannen ut att accellerera. Könstävling mot botten. Gentlemän kommer bli lika vanliga som levande dinosaurier.


    Här är typexemplet på hur en man som definitivt inte är någon gentleman uttrycker sig.
  • Zarch
    sextiotalist skrev 2015-09-04 11:58:17 följande:

    Exakt, en gentleman skulle inte ens tänka de orden


    Verkligen! "Förfallet av kvinnan", låter väldigt bittert eller så är herrn örebroare.
  • Zarch
    Sockervaddspinnen skrev 2015-09-04 12:01:48 följande:

    Haha, va!?


    Syftade mest på gnällbältet.
    Anonym (ehm) skrev 2015-09-04 12:12:19 följande:

    Din definition av en gentleman är någon som inte har en åsikt menar du?

    Okej, den var ny...

    Gentlekvinnor som begrepp har väl aldrig funnits och rent generellt håller jag nog med om att det råder ett allmänt förfall av hur människor är mot varandra. Allmän hövlighet och omtanke är snart som bortblåst. Det räcker med att titta in i en sådan här tråd för att se det.


    Så bra kan vi ju inte få det, tänk vad skönt det hade varit om karlar inte fick öppna munnen? Nej självklart vill man inte ha det så.

    Det var kommentaren om "kvinnans förfall" som jag reagerade på, självklart har han rätt till sin åsikt men i tråden diskuteras ju gentlemän (dah). Den kommentaren kläcker inte en gentleman ur sig.

    Jag är ingen gentlekvinna själv och fullt medveten om detta, så den kontringen kan ni spara musarmen eller sms:tummen för.
  • Zarch
    FIame skrev 2015-09-04 13:12:01 följande:

    Och detta är typexempel på hur en kvinna som definitivt inte är någon gentlekvinna uttrycker sig.


    Nej det är jag definitivt inte, däremot så är jag duktig på att ge när jag får. Orkar inte utveckla det.

    Däremot har jag lärt mig att din typ och män som uttrycker sig som dig allt som oftast söker sig till tjejer med dålig självkänsla.
  • Zarch
    Anonym (ehm) skrev 2015-09-04 12:58:13 följande:

    Fast det är nog ändå ganska sant att den västerländska kvinnan genomgått ett ganska stort förfall. Större än den västerländske mannen, även om han inte är långt efter.


    Ja det är hemskt att kvinnan fick rösträtt och blev sexuellt frigjord. Det är väl som så att den västerländska mannen borde ha fått patent på griseriet.
  • Zarch
    Anonym skrev 2015-09-04 13:44:25 följande:

    Nu blev jag nyfiken - hur är örebroare?


    Hehe, riktigt urusel metafor från min sida.

    Gnällig dialekt, kommer ju själv därifrån krokarna och är förbannat gnällig. Men visst finns det undantag, iallafall enligt örebroarna själva.

    Äh nu släpper vi det där, det var kasst av mig att skriva så och helt off topic.
  • Zarch
    FIame skrev 2015-09-04 13:56:01 följande:

    Om jag söker mig till tjejer med dålig självkänsla? Nej, däremot till uppfostrade tjejer och snälla. Dagens tjejer är inte uppfostrade överhuvudtaget, vilket gör det svårt för mig att hitta en kvinna att vara långvarig med.

    Det beror på att ingen tagit sig tid att gå igenom grundläggande värderingar med flickebarnet.

    Men de tror infantilt nog att de har grundläggande "rätt" värderingar bara de gör "goda" saker, "goda" = oftast "goda" på bekostnad av andra människor. Väldigt få kvinnor i Sverige är goda som princip, endast självgoda (godhetsnarkomaner). Du verkar tyvärr vara en i mängden.


    Ack så fel du har, kossor är snälla och likaså kan dina små flickor vara rara och "snälla" också.

    Däremot så lyser din dryghet igenom, visst jag är drygare än yes ska erkännas men det vilar en enorm skillnad där. Du får kvinnor att känna sig illa till mods, du kan säkert lägga manken till att uppvakta en kvinna pga ett fint yttre. Men något säger mig att andra egenskaper inte väger så tungt på din kriterielista, nej du vill ha någon som behagar dig...just den biten orkar ingen upprätthålla i längden.

    Och ställ inga krav på gentlemannaflickor när du inte besitter några uppfostrade gentlemannadrag själv. Kaka söker maka serru.
  • Zarch
    FIame skrev 2015-09-04 14:09:39 följande:

    Oh jag ställer vilka krav jag vill på mitt umgänge.Varför skulle jag uppvakta någon överhuvudtaget. Måste upplysa dig om att vi lever i ett jämställt samhälle. Det blir så att den unga snygga väluppfostrade kvinnan mycket väl får uppvakta och anstränga sig för att vinna jackpott.

    Men lycka till i livet vännen.


    Den smarte väljer...den dumme blir vald.
  • Zarch
    Anonym (.) skrev 2015-09-16 04:09:06 följande:

    Är det därför du är singel?


    Aw, en anonym tuffing.

    Jag kanske är en kvinnlig Hans Scheike med 17 bockar i hushållet? Vem vet, oavsett relationsstatus så kan man ju fråga sig om det är fult att vara singel? Är det ett glåpord i ditt vokabulär?
  • Zarch
    Anonym (Tjej TS) skrev 2015-09-16 15:02:35 följande:

    Det där fenomenet är sant. Att det är ett glåpord!!! Sjukt. Jävla parsamhälle/heteronorm.


    Ja det är ju helt sjukt, "pilutta" dig som är singel. Say what?
Svar på tråden Gentlemän