Inlägg från: Anonym (Tjej TS) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjej TS)

    Gentlemän

    FIame skrev 2015-09-04 13:12:01 följande:

    Och detta är typexempel på hur en kvinna som definitivt inte är någon gentlekvinna uttrycker sig.


    Det är här det blir obalans! Så fort en kille får lite kritik när han är orättvis mot kvinnor, då är hon ingen gentlekvinna. Man skulle kunna säga att kvinnor bakar två kakor och män en.
  • Anonym (Tjej TS)
    FIame skrev 2015-09-04 13:22:02 följande:

    Orättvis? Du verkar ha något problem med din hjärna. Jag har absolut inga aspirationer på att vara gentleman. Jag skulle kunna tänka mig vara gentleman mot en riktigt fin gentlekvinna (sexig ung snygg gentlekvinna), alla andra kan dra något gammalt över sig.


    Please, orkar inte förklara. Kan någon annan ta över pinnen?
  • Anonym (Tjej TS)

    1. [quote=75716571][quote-nick]Anonym (ehm) skrev 2015-09-04 13:18:15 följande:[/quote-nick]Att den västerländska kvinnan genomgått ett stort förfall. Många kvinnor idag har efter all "frigörelse" och feminism inte så mycket att erbjuda.

    Hej!

    Kul skrivet för att provocera/väcka åsikter.

    Nej, nu är vi ju helt pantade hela bunten.

    2. Man har kastat av sig sin egen könsroll, men förväntar sig fortfarande en man som ska behålla sin. Dvs vara en "gentleman", bjuda när man går på dejt, gärna vara vältränad, ha ett schysst jobb med hög lön osv osv.

    Man utforskar sig själv mer och sina intressen. Hur mycket gör inte tjejen per automatik för killen?

    3. Och nu odlas ju dessutom något som kallas "manshat" bland svenska kvinnor. Till och med Zara Larsson bloggar och twittrar om att man ska hata män. Svenska kvinnor säger alltså öppet att man hatar män, sedan gnäller samma kvinnor över att de inte lyckas hitta några män som är gentlemän.

    Vart hittar du detta?

    4. I någon mening är det väl även ett intellektuellt förfall när man inte inser problematiken, även om kvinnor inte varit/är de intellektuella och kanske därför inte kan lastas för det.

    Du har missat en del av historian.

  • Anonym (Tjej TS)

    Håller med delvis. Lika lätt för svenska tjejer att få killar i utlandet. Det är fan bara här man är så Picky för petitesser, känns det som. Känns!

  • Anonym (Tjej TS)

    Nu blev jag påmind om mitt ex som är i ett land där tjejerna åmar och kråmar sig som fan.

  • Anonym (Tjej TS)

    Nja det där låter missvisande. Finns det inte ett överskott av tjejer?? Kan inte vara 70 % killar iaf. Tror killar har det lättare överlag. Det är bara Bull Shit att tjejer har det lättare. Fråga vilken tjej som helst om den känner sig tillfreds...

  • Anonym (Tjej TS)

    Du kanske har missat det men IS håller kvinnor i burar, lite svårfångat på bild.

  • Anonym (Tjej TS)

    Filippinerna


    Anonym (tycker) skrev 2015-09-04 23:58:51 följande:

    Vad heter det landet? =)


  • Anonym (Tjej TS)

    Nämen, jag är ju en sån med klänning och converse, utan smink. Det är en skön befrielse att inte känna att man behöver smink. En riktig kvinnofälla. Någon vill tjäna pengar på oss Känner också igen det där, att ju mer "tjejig" man ser ut så... Fast lika vackert med andra stilar också, bara att vissa inte ser det.

  • Anonym (Tjej TS)

    Grejen i tråden är ju attman ska ge exempel på gentlemanna-ting man varit med om :)

Svar på tråden Gentlemän