Inlägg från: Filuribur1 |Visa alla inlägg
  • Filuribur1

    Tidsfördrivs-tråd om allt och inget fram till förlossningen

    Hakar också på. 29 dagar kvar och har varit sjukskriven sen början på augusti. Har bara lite av kläderna kvar att stryka annars är allt klart. Bara bebisen som fattas. Så nu går man mest och rullar tummarna och dricker hallonbladste och hoppas på att hon kommer tidigare. :D Man längtar ju sig galen såhär på slutet!

  • Filuribur1
    oldy skrev 2015-09-07 13:42:05 följande:

    Hej på er!

    Jag har BF 30 oktober med andra barnet och har också börjat nedräkning.

    Jag har en dotter som är 2 år och bebisen i magen är en lillebror, känns helt underbart! :)

    Är hemma på gravidpenning nu men tycker att tiden trots allt går fort, hoppas det fortsätter så.

    Jag har ju fött barn innan så jag känner mig rätt så lugn, men ingen förlossning är den andra lik så lite nervös är jag så klart.

    Dotterns förlossning gick bra men tog tid. Helt utmattad pga värkarbete länge och spydde hela tiden, jag hade nog inte överlevt utan EDA. ;) Har bara bra saker att säga om EDA, krystningen gick bra och jag sprack inte alls mycket. Vill ha samma inför denna förlossning, varför ha mer ont än man behöver tänker jag.

    Tänkte packa BB-väska snart, eller i alla fall i god tid för det gjorde jag aldrig förra gången. Rafsade ihop saker snabbt när vattnet hade gått, haha!

    Vill bara ha saker och ting klara så jag kan vila sen.

    Har väldigt ont av foglossning och kräkts mycket denna graviditet, så det har varit riktigt tufft..

    Har ni bestämt vad era små ska heta? :)


    Har en liten tjej i magen som kommer få namnet Lykka. :)

    Var hos barnmorskan idag som sa att det låter som att jag är väl förberedd för bebisen att komma. Hon skulle bara veta. Känner mig så färdig med denna graviditeten just nu! :D
  • Filuribur1

    Är I vecka 38 nu och vill så gärna att hon kommer innan BF. Har svullnat upp så himla mycket nu att händerna värker hela tiden och domnar bort helt under nätterna och fötterna går knappt i skorna längre. Plus att jag fortfarande har problem med mitt magsår. Men inga tecken på någon förlossning inom snar framtid iaf. Har dessutom inte tid hos BM förrän nästa onsdag. Försöker tex baka o få dagarna att gå men med foglossning blir man begränsad. Låter jättegnällig nu :D men är så himla trött på graviditeten och att vara så begränsad och inte kunna göra vad man vill för kroppen säger nej. Vill verkligen ha ut lill-pluttan nu så man kan börja njuta av det man har kämpat för!

  • Filuribur1

    Grattis till era guldklimpar. Skönt att ni slipper väntan nu och kan bara bebismysa! :D

    Har BF idag och har nu börjat operation hinnsvepning tillsammans med min bm. Körde en omgång idag och om inget händer så kör vi ett nytt försök på torsdag igen. Så hoppas nu på att det ger nått slags resultat iaf!

  • Filuribur1

    I måndags kom äntligen vår lilla tjej till världen. Förlossningen var hemsk, hade värkar ifrån helvetet kändes det som men de gav 0 effekt. Så efter en 60 timmar lång latensfas och 18 timmar på förlossningen där jag stannade på 6 cm öppen så slutade allting med akut kejsarsnitt då bebis inte hade det så bra i magen längre och det var lite kaos men ut kom världens finaste på 3794 gr och 50 cm lång. Nästa gång blir det kejsarsnitt direkt.

    Men nu är hon här, alla mår bra och allting känns så ofattbart men underbart.

Svar på tråden Tidsfördrivs-tråd om allt och inget fram till förlossningen