• Anonym (wtf)

    Vidriga hemska fördomsfulla förskollärare!

    Jag läser ofta på ett forum där många förskollärare hänger. Det är skrämmande att många av dessa usla människor är de som tar hand om våra barn. De sitter och dömer föräldrar, idiotförklarar föräldrar som inte har råd att arbeta deltid, tycker att det är vidrigt att vissa barn slutar senare än 15 osv. Vad är det för fel i huvudet på dessa idiotiska människor? Det är tack vare att föräldrar arbetar, som de själva har jobb! Vissa måste arbeta heltid. Varför se ner på föräldrar som gör det?

    Egentligen borde man ta screen shot och skicka till deras arbetsgivare och fråga vad i helvete de har anställt för personal, så kanske de får en tillsägelse eller i bästa fall blir uppsagda! Fy fan för människor som arbetar med våra barn, men som ser ner på föräldrarna så mycket som så många av dem gör.

  • Svar på tråden Vidriga hemska fördomsfulla förskollärare!
  • Anonym (wtf)
    Anonym (Kör på.) skrev 2015-09-10 19:29:55 följande:

    Om du vet var dom jobbar är det klart att chefen ska få veta hur dom snackar skit och antagligen bryter mot tystnadsplikten. Vilket faktiskt är olagligt. Så kör på ts. Dock undrar jag hur du kan veta var dom jobbar när dom skriver på ett forum. För jag har svårt att tro att någon är så korkad att man berättar var man jobbar när man snackar skit.


    Tyvärr är de så korkade men höjer sig själva till skyarna... Jag fattar inte hur de tänker. Utan barn i förskolan skulle de vara utan jobb. Att de sen ser ner på föräldrar som jobbar och sliter och tycker att det finns preventivmedel som föräldrarna borde ha använt, får magen att vända sig på mig.
  • Anonym (wtf)
    Konservativ skrev 2015-09-10 20:01:26 följande:
    Vilket forum handlar det om?
    Det finns på fejjan. Vet inte om jag vågar skriva vad det heter.
  • Anonym (wtf)
    Anonym (A) skrev 2015-09-10 20:34:06 följande:

    Jag har inte skrivit ett inlägg på FL på kanske ett år, men denna tråd fick mig att logga in, för ja, detta upplever jag som sant. Har 3-4 förskolelärare i släkten och kommer knappt att tordas ha mitt barn på dagis 15 timmar om hon skulle få ett syskon för det snacket som de har är oerhört fördömande. Man älskar inte sina barn om man lämnar dem 15 h på dagis eller inte går ner till i alla fall 80% tills de börjar ettan. Helt enkelt fruktansvärt är det.

    Tyvärr tänker jag på detta ibland nu då jag har dottern på dagis i en kommun där släktingarna arbetar. Tänker mig bara det förakt som förskolelärarna känner då jag hämtar 16.30. Hoppas att de förskolelärare som inte uttrycker sig så kränkande om arbetande föräldrar tar ställning och säger att det inte är okej. Men hittills har jag inte träffat en förskolelärare som inte har denna inställning tyvärr. Mår nästan dåligt då jag tänker på det... så oprofessionell inställning.


    Det är så tragiskt. Föräldrar arbetar för att försörja sina barn. De lämnar inte barnen för att slippa dem. Hur kan personal inom omsorgen få arbeta kvar och ha ett sånt föräldraförakt? 
  • Anonym (wtf)
    Anonym (Kör på.) skrev 2015-09-10 20:45:19 följande:
    Fy fan. Som sagt på dom bara. Spara allt du ser och maila till vederbörandes chef med ett brev från dog vad du anser om att chefens anställda bryter sekretessen inför alla som vill läsa.
    Jag tror att jag får göra så. Det är hemskt att de har så hemska känslor mot föräldrar som behöver arbeta.
  • Anonym (wtf)
    Anonym (Kör på.) skrev 2015-09-10 20:55:01 följande:

    Snälla säg vad gruppen heter. Måste in och kolla.


    Förskoleupproret. Många lämnar för att det klagas. Eller, många har lämnat det senaste året för att så många gnäller och klagar. Det är trist. Tanken var att få en bättre förskola och nu riktar fler och fler avsky mot föräldrar som behöver lämna sina barn i förskolan. Det är tråkigt.
  • Anonym (wtf)
    Anonym (Kör på.) skrev 2015-09-10 21:20:03 följande:
    Fanns ju flera. Vad heter gruppen mer exakt?
    7875 medlemmar. Bara det namnet.
  • Anonym (wtf)
    Anonym (Kör på.) skrev 2015-09-10 21:17:11 följande:
    Eh Nej sekretess innebär att man INTE ska pysa någonting. Fattar du inte det? Kan man inte hålla truten och inte "pysa" som du säger ska man fan inte jobba inom ett yrke där man har sekretess heller.
    Exakt!
    Aniiee skrev 2015-09-10 21:05:11 följande:

    Hmmm... å ena sidan råder sekretess. Å andra sidan behöver även lärare på både förskola och i skola ventilera. Lärare är ett typiskt "locket på"-yrke, någon stans måste det pysa ut så de inte exploderar. Men de saker som du skriver, TS, låter lite väl överdrivet att gnälla om. (det du skriver att lärarna gnäller om alltså)



    En sak att pysa över arbetsbelastning och en annan att skuldbelägga föräldrar och se snett på de som nyttjar barnomsorgen för att arbeta/studera,
  • Anonym (wtf)
    nernu skrev 2015-09-11 08:25:19 följande:
    Men kom igen... Är du på riktigt? Du låter inte särskilt trevlig själv.
    Varför tycker du att annananonym låter otrevlig för att hon beskriver vad förskolepersonalen sa på bussen?
  • Anonym (wtf)
    Anonym (förbannad) skrev 2015-09-11 09:57:11 följande:

    Jag blir också förbannad när jag läser att barn ABSOLUT INTE ska vara på förskolan mer än 6 timmar per dag. Jag försökte gå ner till 6 timmar/dag (ger barnen 8 timmar i skola/förskola) men då räckte inte lönen till riktigt. Nu går de mellan 7 och 16 och jag jobbar 7 timmar/dag. Det innebär att jag får välja mellan att jobba hemma en timme när barnen somnat eller skippa lunchen, men det är det bästa jag kan göra.
    Min mamma har precis gått i pension och kommer nu två dagar varannan vecka och hämtar och lämnar så att jag kan jobba mer - det har gjort att jag kan gå och simma en gång i veckan utan att behöva jobba igen det på helgen.
    Jag har turen att ha ett arbete där jag kan styra min tid till stor del, annars skulle det vara omöjligt med så "korta" dagar som 9 timmar.

    Det är en sak att säga att många barn går för långa dagar, men att gå ut och säga att de bara ska gå ett visst antal timmar som man vet är omöjligt att uppnå utan att en förälder går hemma utan jobb, utan att komma med ett förslag för hur man skulle kunna nå dit, är bara elakt jävulskap.
    Kom med något konstruktivt i stället!


    Fy fan att du ska behöva kämpa så för att personalen har en massa privata åsikter som inte går ihop med deras jobb. De ska anstränga sig för att ge barnen en bra omsorgstid så att föräldrarna kan arbeta, med gott samvete och vara trygga med att barnen har det bra när föräldrarna sliter för familjens bästa.
Svar på tråden Vidriga hemska fördomsfulla förskollärare!