Inlägg från: Anonym (Han var också otrogen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Han var också otrogen)

    Tjugo års otrohet

    Se till att han läser boken först och främst! Förstår han den kommer han att lägga av med att kräva att du ska vara glad nu och inse att han behöver kämpa mera. Boken är kanske en tröst för de som blivit svikna men mest ett möjligt uppvaknande för de som är otrogna. Få honom att läsa den!

  • Anonym (Han var också otrogen)

    Hon har inte något som du saknar. Han saknar något. Ex mentaliseringsförmåga och empati.

  • Anonym (Han var också otrogen)

    Kommer nog aldrig förstå någon som lurar någon på ett helt liv. Vad jag vet var han bara otrogen ett få tal gånger men det räcker för att jag inte ska kunna tro på något. Någon som kan ljuga om sådant kan väl ljuga om vad som helst? Någon som kan såra så, vem är man då?

    Jag tycker att den här julen varit så svår, är så svårt och så är det nyår också att ta sig igenom. Hur gör ni? Kram

  • Anonym (Han var också otrogen)
    191919 skrev 2016-02-17 07:56:24 följande:

    Jag har en last, helt enkelt ett begär som jag inte kan sluta med och nu måste jag dela det med er. Jag går in på FB massor varje dag och kollar A:s öppna sida. Kollar foto på henne och följer hennes liv så mycket jag kan. Kollar även hennes väninnor samt hennes vuxna barn ibland. Jag vet att det är sjukt men jag är väl sjuk i min situation. Jag är helt besatt av detta. Jag har ändå lyckats begränsa tittandet betydligt. Första månaderna gick jag in dygnet runt flera ggr i timmen. Nu går jag in max tio ggr/dag men det är ändå för mycket. Ska försöka dra ner så småningom men det är såå svårt. Hela mitt livs beteende har förändrats totalt och jag hatar det. Det är bara jag själv som kan göra något åt det, jag vet.


    Jag gör precis lika dant men i mindre omfattning. Jag tror att jag gör det för att jag hoppas på att få läsa, se, något som gör att jag skulle må bättre. Typ sjuk och ska dö el nått. Så snäll är jag...
Svar på tråden Tjugo års otrohet