Inlägg från: Hazel Grace |Visa alla inlägg
  • Hazel Grace

    Första barnet BF juni 2016

    Har nyss plussat och är så himla glad! Har räknat ut att det borde bli i början på juni. Hoppas hoppas det går vägen.. Fick missfall i somras dagen innan jag hade planerat att berätta för mina föräldrar (och på min födelsedag till råga på det) kort efter avslöjade min äldsta syster att hon är gravid och ska ha ungefär samtidig som jag var beräknad. Min andra syster fick barn förra året och är nu gravid igen, beräknad till nästa vecka. Jag har verkligen längtat efter barn länge och är så glad att det faktiskt gick så fort för mig att bli gravid igen efter missfallet. Men nu blir det många småttingar i familjen :) fantiserat redan om hur dom kommer vara bästa kompisar när dom växer upp.

  • Hazel Grace
    Marty88 skrev 2015-09-28 20:10:15 följande:

    Grattis! Jag förstår verkligen dina känslor, jag fick också missfall, i maj. Fyra försök tog det för oss tills vi blev gravida nu igen. En kollega berättade nyligen att hon var gravid och jag kunde inte ens med att bli glad, utan bröt ihop totalt senare på kvällen istället..

    Denna gång är det vår tur att det går bra!


    Fy, jag läste precis dina inlägg. Verkligen jobbigt! Min kollega var den enda som visste, då hon själv var gravid så kändes det så bra att kunna prata med någon om allt.

    Håller tummarna för oss nu! Det ska gå bra, vår tur nu som du säger.
  • Hazel Grace
    Marty88 skrev 2015-09-28 21:11:28 följande:

    Det är lite dubbelt det där med att berätta eller inte, å ena sidan vill man ju berätta för alla, främst för att ha stöd om något skulle hända igen, men samtidigt vill man hålla på det för att slippa behöva ge samma besked igen. Jag har som tur var min familj och framförallt mamma som dessutom är barnmorska i botten, så det känns tryggt.


    Ja jag berättade bara för henne på jobbet, annars höll jag det hemligt. Men sen råkade jag försäga mig lite för mamma i efterhand om missfallet och fick prata av mig. Fick veta då att min syster haft flertalet missfall som jag inte vetat om. Och förstår att hon inte velat prata om. Men det känns alltid skönt efter att man pratat med mamma. Måste kännas bra att din är kunnig på området så säga. Så skönt att ha familjen med sig.
  • Hazel Grace

    Jag är 26 och sambon 35. Mitt första och hans tredje.

    Jag hade tänkt ringa och boka tid idag men fick en sån uppringningstid mitt i mitt jobbpass så jag väntar med att ringa tills i morgon då jag kan ta det i lugn och ro. Hoppas på att jag kan få samma barnmorska som jag hade sist innan jag fick missfall men jag träffade henne bara en gång och har helt tappat hennes namn. Men hon var så himla go verkade det som så jag hoppas det blir hon igen. Annars verkade dom andra också jättesnälla men ja, det är ju skönt med någon man pratat med och träffat innan.

  • Hazel Grace

    Jag plussade 28/9. Mensen var några dagar sen och jag hoppades att jag var gravid så jag testade och det visade plus :)

    Inga symptom alls. Varken innan eller nu.

    Är i vecka 5+1 och är beräknad sista maj men har förstått att man oftast går över lite grann så därför valde jag juni-tråden.

    Första barnet för mig!

    Bor i Göteborg

  • Hazel Grace

    Jag ringde imorse och fick en uppringningstid runt tre för att boka en tid. Upptäckte sen när jag la på att jag blödde lite. Behöver ju inte betyda något men jag blir så nervös! Var precis såhär det började när allt gick snett förra gången. Hoppas jag får en tidig tid så dom kan kolla att det är okej. Pallar inte vänta och noja.

  • Hazel Grace
    Marty88 skrev 2015-09-30 16:29:39 följande:

    Hur har det gått? Hoppas verkligen inte att det blir samma sak denna gång... 


    Ramiz skrev 2015-09-30 16:31:19 följande:

    Hur har det gått? Fick du en tid relativt snart?


    Blöder fortfarande och ganska mycket. Barnmorskan sa att jag skulle avvakta och se om det går över, annars får jag gå till gyn-akuten och se om det är borta.

    Skulle inte tagit ut allt i förtid! Känns som att det är kört.. Blir bara så jävla ledsen.
  • Hazel Grace
    filippas skrev 2015-09-30 19:35:18 följande:

    Åh! Håller verkligen tummarna för att det inte är någon fara!

    Styrkekramar!!


    tessan120 skrev 2015-09-30 19:44:18 följande:

    Håller verkligen tummarna att det inte är någon fara!

    Massa styrkekramar


    Marty88 skrev 2015-09-30 19:45:53 följande:

    Åh, jag förstår dig så väl, lider verkligen med dig! Oron är hemsk. Jag håller tummarna allt jag har för att det ska gå väl!


    Elliott94 skrev 2015-09-30 20:39:34 följande:

    Håller tummarna att allt är okej! Styrkekramar


    Tack för omtanken! Värmer verkligen <3 ska vänta lite längre nästa gång innan jag ens gör testet. Lycka till med era små liv! Hoppas det går bra för er allihopa.
Svar på tråden Första barnet BF juni 2016