Inlägg från: Anonym (Mensmonster) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mensmonster)

    Stora klumpar i mens BILDER VARNING

    Jag har haft mens sen mitten av juni då jag började med blodförtunnande medicin pga proppar i lungorna. Slutade med p-piller samma dag och har satt in hormon-spiral i augusti i hopp om att sluta blöda.

    Sen dess blödit som en tok tills för 4v sen, då hade jag ett uppehåll på 3dagar sen dess har de fortsatt igen.

    Är extremt trött, hungrig och illamående om vartannat. Har träffat både min vanliga hjärt&lung dr och spec-dr på gyn och deras hopp va spiralen men de verkar ju inte gå så bra.

    Idag kände jag att de 'satt fast nåt' i öppningen, gick på toa och då ramlar en blodklump ut på typ 7x4cm.. Höll på att både spy och svimma. Duschade och efter de har de kommit två till stora klumpar fast inte lika stora som den första. Vad kan detta va? Det är inte missfall för har inte haft sex sen april/maj.

    Ska ringa min hjärt&lung dr imorn men de har telefontid först från kl.13..

  • Svar på tråden Stora klumpar i mens BILDER VARNING
  • Anonym (Mensmonster)

    Ja men de känns konstigt med de med tanke på att jag äter blodförtunnande rätt starkt och mitt blod 'kan inte' koagulera sig.. Och eftersom jag blöder nonstop och mycket (dessa fulla bindor plus den innan jag inte fotade hände på mindre än två timmar) så känns de som om blodet inte skulle hinna koagulera såhär enormt?

  • Anonym (Mensmonster)

    Ja känns bara som om jag inte borde ha något kvar att blöda ut med tanke på att under 3,5 månad har jag vart blödningsfri tre dagar :/ så jävla leds på de här nu..

  • Anonym (Mensmonster)

    Ja jag är van med klumpar sen tidigare men inte såhär stora :/

    Mitt hb är lågt och järndepåerna på noll.. Så eftersom jag inte slutat blöda med spiralen så lär jag behöva byta från Xarelto till waran :(

    Så less på allt detta!!

  • Anonym (Mensmonster)

    Happ, min dr på har gått i halvpension så en annan dr kommer ringa mig imorn någongång mellan 8-17 haha så jobbigt.. Men vi får se vad hon säger :/

Svar på tråden Stora klumpar i mens BILDER VARNING