Inlägg från: Anonym (Dont feel bad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Dont feel bad)

    Ångrar att jagröstade SD, känner mig som en ond människa :(

    Haha, pratade du med en vänsterpartist om hur våra resurser ska räcka tillSkrattande.  De har ju en obegränsad påse pengar där vi har råd att ge allt till alla.

    Men en sak är säker, om inget av de andra partierna vågar ta ansvar för flyktingpolitiken så kommer SD bli största parti. Sveriges "oberoende" media har tagit ställning för invandring och då vågar ingen av de andra partierna gå emot detta. Media undviker att rapportera händelser som skulle kunna ha en negativ inverkan på synen på invandrare och har tydliga ståndpunkter i debatter som lyser igenom. UG har t. ex. fått mycket kritik för att de visat sanningar som övriga media inte vill visa.

    Jag själv är för en invandring i måttlig mängd, att bara släppa den helt okontrollerat är för mig rena vansinnet och jag är rädd för de konsekvenser detta kommer ge i framtiden. Människor som hamnar i utanförskap har en tendens att inte bli de bästa medborgarna,

    Folk fortsätter att likt medias propaganda kalla SD för ett rasistiskt parti. Ni får gärna ge någon källa på rasistiska åsikter i partiprogrammet. Att det finns rasister i partiet tvivlar jag inte på men det finns det i många andra partier också. Man är inte rasist för att man har en annan syn än media i invandrarfrågan. Hela debatten dör ju för att ingen får säga sin åsikt i denna fråga utan att bli kallad för rasist vilket ger bränsle till SD. Vi måste bemöta SD och diskutera frågan sakligt utan pajkastning.

    Enligt en bekant i rättsväsendet har det skett stora förändringar de senaste åren och i den regionen han befinner sig står utrikes födda för c:a 70% av de våldsbrott och inbrott som de hanterar. Om det är så ger ju det en ganska tydlig signal att något måste göras på politisk nivå för att stoppa denna utveckling och att integreringen måste hanteras på annat sätt.
  • Anonym (Dont feel bad)
    Världsmedborgare skrev 2015-10-09 10:22:21 följande:
    Ja du kan ju alltid kolla med vilka partier SD samarbetar ute i Europa, samtliga partier är högerextrema, samtliga är mer eller mindre främlingsfientliga och rasistiska, även öppet nazistiska partier samarbetar SD med, i t.ex baltländerna.
    Du hittar inte ett enda parti som SD samarbetar med som inte har dessa åsikter, vilket borde vara nog för att få dig att förstå, varför inga svenska partier vill ha med SD att göra.

    Så vad som står i SD.s svenska partiprogram, saknar helt betydelse, det är enbart en dimridå för att dölja SD:s verkliga agenda för deras väljare.

    Dimridå är väl vad Socialdemokraterna haft, de har ju brutit de flesta vallöften och frångått sina utfästelser. De utlovade krafttagen mot illegala bosättningar på privatmark har dessutom helt uteblivit.

    Att SD söker samarbete i EU med partier som är i linje med deras egen är inget konstigt om de ska få genomslag för sin politik där, det betyder ju inte att man är överens om allt. Om vi tar Sossarna tvingas de ju samarbete med knas-vänstern trots att de är kommunister. Jag har i övrigt alldeles för dålig kunskap om SD:s samarbetspartier för att jag ska kunna uttala mig. Media är ju kända för att skrika rasist så fort någon är kritisk mot invandring, då är det svårt att få en nyanserad bild av de utländska samarbetspartierna. Du får gärna upplysa mig om dessa Nazistiska partier som SD samarbetar med.

    Det är skillnad på vem som blir kallad rasist i media...: 
    nyheteridag.se/professor-hans-rosling-det-jimmie-akesson-sagt-ar-fullstandigt-ratt/

  • Anonym (Dont feel bad)
    Världsmedborgare skrev 2015-10-09 11:20:00 följande:
    Tack, då har du bekräftat att SD är ett högerextremt rasistisk parti, med dragning åt det nazistiska hållet.

    ? öh, hur fick du till det? Jag bad dig att upplysa mig om vilka partier de samarbetar med som har nazistiska och rasistiska åsikter eftersom jag inte riktigt känner till detta. Om de samarbetar med andra partier som har samman ståndpunkter i hur invandringspolitik ska bedrivas gör väl inte det automatiskt att paritet blir högerextremt och adopterar de andra partiernas åsikter i andra frågor?

  • Anonym (Dont feel bad)
    Världsmedborgare skrev 2015-10-09 12:01:43 följande:
    Googla, och du ska finna ljuset.
    Åh, tack!

    Jag tar det som att du likt många andra svänger med fakta utifrån hörsägen och via media indoktrinerade åsikter. Jag har nämligen svårt att finna fakta själv.
Svar på tråden Ångrar att jagröstade SD, känner mig som en ond människa :(