• Fian88

    Fler som försöker bli gravida?

    Har äl ca 9-10 oktober och bim 23e. Vi har en son som fyller två på söndag:). Han blev till på andra försöket. Nu har vi försökt sen juli -14, fick plus förra veckan men det slutade tyvärr i tidigt missfall. Eftersom det var så tidigt så kör vi direkt igen. Vill så gärna bli gravid snabbt igen. Håller tummarna för oss!!:)

  • Fian88
    mli01 skrev 2015-10-02 20:21:24 följande:

    Vågar du direkt efter missfall? Den 14 /9 fick jag redan på missfall och blöder än. Hur fort sluta du blöda?


    Blödde rikligt i två dagar, sen typ som spottings i två dagar och sen inget. Hade jag inte fått ett nästan blankt test i måndags hade jag kanske misstänkt att det inte var missfall. Trodde man skulle blöda mer och ha jätteont, det hade inte jag. Men så var jag bara i v4+0..
  • Fian88
    Misszandra skrev 2015-10-02 23:20:07 följande:
    Åh grattis till tvååringen! :) och jag får beklaga ert missfall. Hur lång tid tog det för er att bli gravida sen ni börja försöka? Jag håller också tummarna för oss! :)
    Blev gravid på försök 15 nu. Lyckan var ju total så när jag började blöda vart jag helt förkrossad!
    Tack!:) Blir kalas med familj imorgon:)
  • Fian88
    mli01 skrev 2015-10-03 13:14:08 följande:

    Är det någon här som vet om de är farligt att bli gravid direkt efter ett missfall? Nät har man ägglossning då?


    Det beror på när missfallet skedde. Är det ett ganska sent missfall ska man nog låta kroppen vila 1-3 cykler men är det ett tidigt missfall kan man köra direkt. Jag fick i v4+0 och hade jag inte testat då fyra dagar innan blödningen så hade jag trott att det var mens. En riklig och lite sen mens men hade ju inte kunnat veta säkert att jag var gravid. Vilken vecka var du i? Beklagar missfallet!:(
  • Fian88
    mli01 skrev 2015-10-03 13:14:08 följande:

    Är det någon här som vet om de är farligt att bli gravid direkt efter ett missfall? Nät har man ägglossning då?


    Och när äl kommer igen är individuellt. Det kan man inte svara på.
  • Fian88
    GästenT skrev 2015-10-03 17:56:46 följande:

    Jag frågade i en annan tråd men fick inge svar, ni här kanske har koll. Haha.

    Mina vänner är inte ens i närheten av "skaffa barn biten" i sitt liv. Har knappt fasta förhållanden.

    Finns det olika mammagrupper att gå med i och hur hittar man sånna? :P Tidigare tänkte jag att det inte spelar någon roll men redan nu börjar jag känna att det kanske skulle vara skönt att känna fler med barn..


    Sök på fb om du har det. Har hittat två fantastiska grupper där. En liten, vi började prata här först men gick över till fb efter ett tag, och vi har följt varandra i ca två år nu. Har tyvärr ej träffat dem eftersom vi är utspridda i hela landet men vi stöttar varandra och känner varandra ändå:). Den andra gruppen har flera hundra medlemmar men är supertrevlig, alla bor i samma kommun. Förra sommaren blev det många picknick-fikor med andra mammor/pappor. Det var bara att slänga ut frågan om någon hade lust att ses, alltid nån som nappade:). Sen brukar man vara med i föräldragrupp via BVC när man väl fött. Också trevligt och en del jag känner har träffat nya vänner där:)
  • Fian88
    GästenT skrev 2015-10-03 18:12:19 följande:
    Misstänkte att fb är den lättaste vägen. :P

    Trist som jag är har jag ju inte Facebook! Kan man anmäla sig till flera föräldrargrupper via BVC? Typ i en närliggande kommun också eller bara i den kommun man bor i?

    Och finns det bara sånna grupper för folk som redan fött barn? :)
    Så bra koll har jag inte. Men visst är nog fb enklast. Annars så kan du ju starta en egen tråd här, för enbart personer i din hemtrakt:). När du väl har barn så kan jag varmt rekommendera öppna förskolor och andra verksamheter, guld värt:)
  • Fian88
    Misszandra skrev 2015-10-03 22:43:01 följande:
    Jag bor i Karlskrona, men kommer ursprungligen ifrån Skåne. Mina föräldrar bor i Höör. Flyttade därifrån för 1 år sen nu.
    Haha, bodde i Höör tills jag var 10
  • Fian88
    Lillemy1980 skrev 2015-10-05 07:16:36 följande:

    Början på mensen kom i går så inte denna månad heller hatar det här att det aldrig går!!!


    Tråkigt! Håller tummarna att gyn hör av sig!
Svar på tråden Fler som försöker bli gravida?