Inlägg från: boundforglory |Visa alla inlägg
  • boundforglory

    inget som helst intresse över andras barn

    När börjar du bry dig om en person alltså? Om en person mår väldigt dåligt, hur gamla måste de vara för att du ska bry dig?

  • boundforglory
    Anonym (D.a) skrev 2015-10-03 20:21:38 följande:
    Barn från 6 år är okej men barn 0-5 år är bara ointressant för mig
    Okej så oavsett hur dåligt ett barn under 5 år mår så berör det dig inte? Men dagen de fyller 6 börjar du se dom som människor och bryr dig?
  • boundforglory
    Anonym (L) skrev 2015-10-03 20:27:50 följande:
    Men varför måste just barn vara älskade av precis alla?

    Hade denna tråd istället handlat om att inte ha något som helst intresse för män tror jag att du hade frågat annorlunda?
    Men du säger ju rakt ut att du inte bryr dig alls om barn som mår dåligt. Det är ganska långt mellan att tycka sånt och inte älska någon. Jag älskar inte dom flesta människor men självklart bryr jag mig om hur de mår.
  • boundforglory
    Anonym (D.a) skrev 2015-10-03 20:37:31 följande:
    Ja det kanske låter konstigt men barn som inte kan prata för sig eller är allmänt stökiga och bråkiga orkar jag bara inte med, andras barn alltså. Jag tycker barn ska ha en hårdare uppfostran så dom lär sig vett och etikett och inte tro att dom ska ha allt och rätt till allt som nutidens svenska barn. Svenska barn är oerhört bortskämda. Jag må låta gammaldags men det är min åsikt.
    Nu pratar du om något annat. Det jag undrar över är att om din vän har en fyraåriga pojke som mår väldigt dåligt, detta är alltså inget som berör dig alls? Oavsett hur han är uppfostrad?
Svar på tråden inget som helst intresse över andras barn