Inlägg från: Snygg kotlett |Visa alla inlägg
  • Snygg kotlett

    Vad gör dig jävligt förbannad?

    Kvinnor som blir sura utan stt tala om varför de är sura. När man ger upp för att gräva i varför de är sura så fortsätter de vara sura. Här visar de sig vara envisa.

    Då träder min djävulska sida fram och jag får helt plötsligt lust att vända upp och ned på universum.

    GAAAAH JAG BÖIR BARA FRUSTRUERAD NÄR JAG TÄNKER PÅ DET


    Snygg svärmor föder snygg dotter
  • Snygg kotlett
    Mandel skrev 2015-10-07 06:32:43 följande:

    Nu råkar jag vara kvinna och min egen personliga erfarenhet av detta surande har i många fall hos mig berott på att jag har sagt till, sagt till, sagt till, bett, bett, bett och när mannen inte lyssnat fast jag förklarat alla de andra 389 gångerna så blir det kanske så att jag den 390:e gången tröttnar och inte orkar förklara utan går tyst och surar. 

    Har jag talat för döva öron 389 gånger så är ju sannolikheten inte så värst stor för att det ska fungera den 390:e gången. Det finns en gräns för hur många gånger man orkar säga/tjata samma sak. 

    Och då menar jag inte några kryptiska saker utan mer basgrejor. Ställ in disken i diskmaskinen efter dig. Sluta gå omkring med leriga kläder inomhus. Sluta drälla potatisar till höger och vänster i köket och vardagsentrén som sedan bara ligger och blir gröna. Sluta muta barnen med godis/fikabröd hela tiden. Osv.


    I sådana lägen förstår jag dig!

    Men detta är inte vad jag har erfarat. Jag har istället fått försöka ta reda på varför hon är sur. När jag frågar om varför så får jag inget svar. Jag måste istället ta reda pö det
    Snygg svärmor föder snygg dotter
Svar på tråden Vad gör dig jävligt förbannad?