• Anonym (Wtf)

    Vad har svärmor gjort med smycket???

    Nja det tycker jag inte. Det är hennes smycke och ni har inget att göra med var det är. Osmakligt att säga till en äldre att hon kanske ska dö och att ni vill hålla koll på hennes ägodel för det.

  • Anonym (Wtf)
    Anonym (Inte lättlurade) skrev 2015-10-07 16:22:57 följande:

    Alla kan dö när som helst, gammal som ung, så hur kan man tycka att det är så konstigt om det är bra för familjemedlemmen att veta var en släktklenod finns om det värsta skulle hända? Just nu är det bara hon som vet var det är och det betyder att om hon dör eller hamnar i koma typ så är smycket borta förevigt så vi förstår inte problemet med att säga var det är. Varför är det så svårt om hon inte har sålt eller gett bort det vill säga? Tycker inte det är en orimlig fråga på något vis och skulle inte bli förnärmad om någon frågade mig samma sak.


    Alla kan dö närsom men det är fortfarande osmakligt att påminna folk om det som ni gör. Ni har frågat och hon vill inte svara. Släpp det och gå vidare nu. Det är hennes ägodel.

    Har nu pratat med henne tidigare om att den har stort sentimentalt värde och att ni gärna vill ärva den? Hon kanske inte har en tanke på att ge er den.
  • Anonym (Wtf)
    Anonym (Inte lättlurade) skrev 2015-10-07 16:33:30 följande:

    Den enda orsaken att vi "påminde" henne om att hon kan dö är för att hon vägrade låtsas förstå varför vi ville veta var smycket fanns.

    Smycket kom på tal och vi sa lättsamt; By the way, var är smycket förresten? och där hade hon kunnat säga att det är på affär X men istället började hon tjafsa och därför blev det som det blev.

    Med tanke på att min man är hennes sol, måne och livs stora kärlek typ för att inte tala om enda arvingen hon har så vet hon mycket väl att han vill ha smycket i fråga. Det finns liksom ingen annan att ge det till och absolut ingen som det skulle betyda lika mycket för som för honom. Men visst, hon får väl göra vad hon vill med det i slutändan men vi tycker att hon beter sig jäkligt märkligt i frågan.


    d

    Det där lät som ett väldigt långt svar för att säga att nej ni har inte sagt det till henne. Inte smart att utgå ifrån att hon bara ska förstå det av sig själv om det är viktigt för er. Nu har ni ju förgiftat ämnet litegrann men när ni har ett bra tillfälle bör ni ta upp det och få svart på vitt.
  • Anonym (Wtf)
    Anonym (Inte lättlurade) skrev 2015-10-07 16:42:54 följande:
    Jag förstår inte vad du menar?

    Hon vet mycket väl att han vill ha smycket den dagen hon går bort. Vad ska vi ta upp menar du? Hon vägrar ju att säga var det är. Obestämd

    Men egentligen är frågan till er bara om ni tror som vi att hon har gett bort eller sålt smycket eftersom att hon direkt gick i försvar när en oskyldig fråga kom upp?
    Det blir väldigt svårt att ta upp ämnet igen när det blivit så förgiftat mellan er men det är alltid dumt att utgå att andra bara ska förstå saker. Men har ni sagt innan att smycket har stort sentimentalt värde och att ni önskar ärva det missförstod jag ditt svar.

    Jag ser ingen anledning att det är mer sannolikt att hon sålt eller tappat smycket. Det kan vara så men det kan lika gärna handla om att hon blev förolämpad över frågan och slutit sig.
Svar på tråden Vad har svärmor gjort med smycket???