• Anonym (xyz)

    Vad har svärmor gjort med smycket???

    Det spelar ju faktiskt ingen roll vad ni (eller vi) tycker är rimligt eller ej. Smycket tillhör din svärmor och vad hon gör eller inte gör med det är hennes sak.

    Visst, hon kanske har sålt det, förstört det, tappat bort det, gett det till en tiggare. Vad hon än har/inte har gjort så står det er fritt att tycka vad ni vill om det. Men faktum kvarstår, det är hennes egendom och ni har inte med det att göra öht.

  • Anonym (xyz)
    Anonym (Inte lättlurade) skrev 2015-10-07 16:38:40 följande:
    Men du kan ju inte tycka att det är speciellt konstigt att sonen frågar var smycket lagas i ett annat land? Det är väl en ganska naturlig fråga med tanke på att han hela tiden måste hjälpa henne med ditt och datt och när han är hennes enda barn och arvinge. Hon kräver ofta hjälp med det mesta och dom står varanda ganska nära så då kan jag inte tycka att det är det minsta konstigt att fråga det.

    Om jag lämnade in något värdefullt nånstans så skulle jag säga det till min man eller mina föräldrar eftersom att dom är mina närmaste anhöriga så att dom visste det om jag skulle dö helt plötsligt. Inga konstigheter.
    Tvärtom tycker jag att det är både konstigt och ofint att ställa en sån fråga.
  • Anonym (xyz)
    Anonym (Inte lättlurade) skrev 2015-10-07 16:57:23 följande:
    Den enda orsaken att hon inte ger ett svar på det kan ju bara vara att hon har sålt eller gett bort det och inte vill stå för det.
    Hon behöver inte stå för varken det ena eller andra. Ni har helt enkelt inte med det att göra och hon väljer helt själv om, när och till vem hon lämnar den informationen.
Svar på tråden Vad har svärmor gjort med smycket???