• Anonym (:S)

    Min pojkvän beter sig konstigt.

    hej 

    vet du  - jag hade en kompis när jag gick i gymnasiet som träffade en mycket äldre kille. Ungefär som ni faktiskt.   Han var också underbar och jättesnäll och jobbade som busschaufför.

    De hade en bra relation till en början men efter ett tag började han bete sig ungefär som din kille... . Han hörde av sig i tid och otid och försökte kontrollera var hon var och vem hon träffade. Han började också spana efter henne när han åkte runt med sin buss Om hon stod och pratade med någon stannade han helt sonika bussen och klev ur ock krävde att bli presenterad...

    Hursomhelst - det hela slutade med att hon försökte göra slut med honom vilket han vägrade och vi hade en vansinnes färd runt i hans buss där han vägrade att stanna och öppna dörrarna förrns hon lovade att de "skulle vara tillsammans i evighet". Efter det blev han ännu värre.   

    Hon ville inte heller säga nått till sina föräldrar men till sist när han vägrade att inse att hon inte ville längre, försökte han köra på henne. 

    Jag tycker inte att du ska vara orolig över att kuratorn vill prata med dina föräldrar - om jag var dina föräldrar skulle jag vilja veta vad som händer och vilja hjälpa dig. Han låter inte frisk. 

Svar på tråden Min pojkvän beter sig konstigt.