• MissNastrax

    Hur hittar man nya vänner som vuxen?!

    Bra fråga undrar samma, 26 år, 20-25 min kollektivt från slussen som inte lyckats knäcka den nöten heller.

  • MissNastrax

    Jag har vart med på aktivitetsidan där folk vill träffa nya personer i sthlm, vart ute på krogen, museum, jobb, med sambons vänner och deras flickvänner, aktivt sökt vänner.. en halv kontakt har jag fått med en tjej men hon är en sådan som läser meddelanden och sen inte svarar.

    Fick massa vänner i Örebro när jag gick på komvux och så fort terminen gick mot sitt slut försvann ALLA förutom en tjej som nu bor i Skara.

    Folk är ensamma men orkar inte höra av sig, för självupptagna för att skicka ett sms eller svara på det man själv skrivit.

    Jag finns när de behöver prata (gamla vänner) men när jag berättar om något i mitt liv så blir jag till luft.

    Har alltid vart glad, positiv och värdesatt alla som vart vänner med mig högt och vi har haft så kul, där folk tjatat om att få vara hos mig en helg m.m men sedan Facebook, instagram där man visar upp sig blev populärare än att prata eller chatta med varandra på tu man hand så tycker jag detta med att man inte får svar blivit mer och mer vanligt..

  • MissNastrax
    Olym skrev 2015-10-09 21:02:55 följande:

    Ett tips är att dra i gamla trådar när man är ny i en stad. Gamla bekanta, kurskamrater, vänner eller liknande som bor i Stockholm eller som är på besök. På så sätt kan du bli introducerad in i en ny grupp med människor. Om de inte passar ihop med dig så har varje enskild person i den gruppen hela nätverk av människor. Det blir lite av en domino-effekt...


    Vettefan hur många trevliga människor jag blivit introducerade för som det stannar därvid, aldrig vart med om någon större dominoeffekt som det var vanligt att de skedde med när man var tonåring.
Svar på tråden Hur hittar man nya vänner som vuxen?!