Inlägg från: Anonym (E-kupa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (E-kupa)

    Stora bröst = kåtare?

    Ha, ha, aldrig hört förut. Men det stämmer på mig iaf. Jag har rätt stora bröst (E-kupa just nu när jag ammar, annars D) och jag har en ordentlig sexlust. Min man har svårt att orka med mig alla gånger. Men det låter mer rimligt att det beror på testosteronhalten i så fall, inte hur stora bröst jag har. Jag har alltid älskat sex och blir väldigt lätt kåt, har också väldigt lätt för att komma men vad det beror på vet jag inte. Vet bara att jag är glad för mina vackra bröst eftersom min man uppskattar dem så mycket. 

  • Anonym (E-kupa)
    HäckHäxan skrev 2015-10-14 22:05:19 följande:
    Aha så du vet värre om andra än de gör själva.

    Kan inte du ta din briljanta hjärna och analysera mig då som gärna hade opererat bort brösten om jag fick. Vad gör det mig till? Man innerst inne, kvinnohatare, självhatare?

    Så nej alla gillar inte att få sina bröst uppmärksammade. Det var möjligen intressant när jag var 13-14 på sin höjd men innan dess avskydde jag det och efter dess har jag också avskytt det. Jag har aldrig liksom ens försökt framhäva dem, avskyr urringat. Slet av mig balklänningen 30 minuter innan balen började när jag gick urnian för man såg för mkt av mina bröst enligt min mening.
    Häckhäxan och ni andra som får uppmärksamhet för era bröst, är det verkligen så? Märker ni verkligen av det så markant som flera i den här tråden klagar på?

    Jag har ju inte jättestora bröst själv (D-kupa när jag inte ammar, E-kupa just nu) så det kanske är därför men jag har aldrig märkt att män tittar på mina bröst eller att jag skulle får extra uppmärksamhet pga dem. Om jag får nån uppmärksamhet eller intresserade blickar så är det, vad jag märker i alla fall, pga hur jag klär mig (i tajta jeans och höga klackar även när jag bara ska veckohandla på ICA) eftersom jag älskar att klä mig som en MILF i största allmänhet. Det är inte så vanligt bland svennemorsor så när män stirrar så stirrar de på mina ben och skor. Men bröst - aldrig märkt faktiskt. Nu får jag nästan komplex- mina tuttar kanske inte är så snygga som jag tror?
Svar på tråden Stora bröst = kåtare?