Inlägg från: Anton Chigurh |Visa alla inlägg
  • Anton Chigurh

    Stora bröst = kåtare?

    Min kvinna har inte vad som betraktas som stora bröst, min kvinna har dom mest perfekta bröst en kvinna kan ha, till form, till fasthet, till storlek, dom är otroligt känsliga,....liite större bröstvårtor, så UNDERBART. Perfekta. Kan inte beskrivas på något annat sätt, dock inte att betrakta som stora. Så...är min kvinna en kåt kvinna !!! Ja, DET KAN DU GE DIG FAN PÅ ATT HON ÄR. Hon tänder så makalöst lätt på mig....lika lätt som jag tänder på henne.Glad Det krävs egentligen "ingenting" för att vi skall vilja ha varann. 

    Som nu senast.....HERREJÄVLAR.....det säger jag bara, jag hade inte bundit fast henne, men jag styrde förspelet, som hon dock var aktiv i i allra högsta grad fast det var jag som bestämde takten framåt, så att säga, och ganska snart....så bildades en fläck under min gudomliga kvinna....en STOR fläck, å detta innan jag ens vidrört hennes fitta. Hennes kroppsspråk, hennes blick, hennes stönande, och så gnyr hon som ingen annan kvinna kan...när hon gnyr det är bara så makalöst vackert och upphetsande, och så kysser hon som den sexgudinna hon är...AAAAAH

    Så....innebär bröst modell större en kåtare kvinna ???

    Inte i vårt fall, det är ett som är jävligt säkert. Så kåt som min kvinna blir, det har jag aldrig varit med om innan, jag trodde förbanne mig inte detta var möjligt, och jag blir precis lika...jävla....kåt jag.

    Sex kan vara bra. Sex kan vara jävligt bra. Sex kan vara himmelskt. Sex kan tom vara bättre än så. Jag vet. Jag upplever det gång på gång. Och storleken på brösten spelar kvitta.

    Kram //Anton bonk.gif


    Most people are only alive because it is illegal to shoot them.
Svar på tråden Stora bröst = kåtare?