Inlägg från: Snorkfraken91 |Visa alla inlägg
  • Snorkfraken91

    BF juni/juli

    Hej!


    Här är en tråd för oss som har BF i juni och juli. Vi är några från tråden "Just slutat med p-piller någon fler?" som följs åt här, men andra är självklart också varmt välkomna! Glad 

    Presentera er och skriv BF så kommer jag eftersom att fylla på en lista! {#emotions_dlg.flower}

  • Svar på tråden BF juni/juli
  • Snorkfraken91

    Jag har BF 1 juli som det ser ut nu. Jag är 24 år gammal, gift och jobbar som gymnasielärare. Glad Innan denna graviditet hade jag ett tidigt missfall så jag är väldigt orolig denna omgång. Hoppas allt ska gå bra! 

  • Snorkfraken91
    Luttiis skrev 2015-10-25 10:17:36 följande:

    Jag hoppar gärna in här! Plussade imorse men har bim imorgon egentligen men verkar ju som jag är gravid haha! Så otroligt rädd för missfall men hoppas på det bästa!

    Ska berätta för sambon ikväll när han kommer hem! Enligt beräkning har jag bf i början på juli!

    Jag bor ihop med min sambo, vi är 26 år gamla båda två och min sambo har två barn från ett tidigare förhållande som vi har varannan vecka :)


    Varmt välkommen! :) Grattis! :D
    Håller tummar och tår på att det ska gå vägen för oss. 


    Glömde säga att det är första barnet för oss! :)

  • Snorkfraken91
    piikachuu skrev 2015-10-25 11:00:19 följande:

    Vill också vara med!! :D plussade igår och ska enligt beräkningarna ha BF den 6 juli. Första barnet, 29 år.

    Är också jättenervös för missfall samtidigt som jag vet att händer det så händer det.


    Grattis och välkommen! :D
    Ajvar skrev 2015-10-25 12:08:31 följande:

    Grattis till oss!!!
    Bf typ 29 juni och är alltså i vecka 3 av 38 eller 5 av 40. Precis som ni livrädd för missfall men försöker tänka positivt. Är 27 år, bor i Bromma/Sundbyberg och har inskrivning redan om en vecka (eftersom barnmorskan envisas med att jag är i vecka 9 eftersom jag hade ägglossning runt dag 47). Ska bli kul att se hur det går för oss alla :)


    Välkommen! :D Gratulerar! Spännande att höra om inskrivningen!
    Luttiis skrev 2015-10-25 11:09:45 följande:

    Har ni några symptom än?

    Jag har haft mensvärk nästan i två veckor nu, sen ägglossning men annars märker jag inte av något annat, börjar få lite ömmande bröst men ingen illamående eller att jag måste kissa mycket, börjar ju fundera på om något är fel!

    Vart bor ni?

    Jag bor i Täby utanför Stockholm :)


    Tror absolut inte något är fel! Min syster har aldrig känt några symtom under sina fem graviditeter. Så det där är så olika! :) Oroa dig inte! Jag hade faktiskt ganska kraftiga symtom innan bim som håller i sig, visste att jag var gravid pga dem. Var sådär galet illamående och hade spända bröst. Förutom det är jag nog tröttare än vanligt måste jag säga. Men mina symtom går ganska upp och ner. Redan igår spydde jag första svängen och idag har jag varit lite illamående hela tiden, men inte alls som igår. Brösten kan gå från att vara lite småspända bara till att verkligen värka. Blir ju orolig när jag ena stunden inte känner något. Överanalyserar allt! -.-' 

    Jag bor i norra norrland! :) Jag är i vecka 5 (4+1). När jag fick missfall fick jag det 4+3 så för mig är det ett stort steg att ta mig förbi den dagen, även om det förstås inte är någon garanti. Men känns som att det är en viktig dag att passera!

    Ska resa bort i helgen också på en weekend med några vänner så hoppas på att allt ska gå bra. Men vet inte vad jag ska ha för ursäkt till att inte dricka?! Har ni några idéer? :D Min vän kommer helt klart reagera på det så det känns som om jag måste ha en bra anledning. ;)
  • Snorkfraken91
    MissIrene skrev 2015-10-25 14:47:44 följande:

    Hej, jag är 25år gammal, första barnet och varit tillsammans med pappan i snart 8år. Är gravid i v 7 och bf 6 juni :) så spännande men det känns fortfarande overkligt :). Mår illa på morgonen innan jag kliver upp och lite mensvärk stundvis under dagarna. Också rädd för missfall såklart :( ska bli kul att följa alla :D


    Välkommen hit! ;) Vi har ju följts åt under vår resa att bli gravida så blir kul att följas åt i graviditeten också! :)
  • Snorkfraken91
    MissIrene skrev 2015-10-25 14:53:44 följande:

    Hej, jag är 25år gammal, första barnet och varit tillsammans med pappan i snart 8år. Är gravid i v 7 och bf 6 juni :) så spännande men det känns fortfarande overkligt :). Mår illa på morgonen innan jag kliver upp och lite mensvärk stundvis under dagarna. Också rädd för missfall såklart :( ska bli kul att följa alla :D


    Vad kul, jag bor också i norra Norrland :) kan du inte säga att du har urinvägsinfektion och inte får dricka för penicillinet eller något sånt? :D
    Du gör också det?! Visste jag inte. Så kul! Jag bor i Norrbotten för att vara med specifik. :) 

    Ja, det får nog bli något i den stilen! :D
    Luttiis skrev 2015-10-25 14:59:43 följande:

    När har ni tänkt berätta för föräldrar och ev syskon?

    Jag ska träffa mina föräldrar och två systrar den 14e november så om allt fortfarande känns bra då så kommer vi nog berätta då, även om det är tidigt så känns det skönt att ha dom vid min sida om det mot förmodan händer något.


    Tack, håller tummarna för oss alla att det ska gå bra! :) Känns bra hittills. Man får försöka tänka att det inte är något man kan styra hur som helst. Det är dock svårt.
    Vi kommer nog berätta kring jul! :) Kommer då vara i vecka 13-14. När jag fick missfall ringde jag dock min mamma och pappa och sa det, behövde deras stöd då. Så de vet nog att det är på gång!


     


    Hur länge har alla försökt? :) 

  • Snorkfraken91
    Luttiis skrev 2015-10-25 15:14:44 följande:
    Ååh okej va spännande! Jsg kommer nog inte kunna hålla mig så länge, kommer iaf berätta för mina föräldrar men kompisar och släkt jag inte har super mycket kontakt med får vänta helt klart!

    Vi blev gravida på första försöket faktiskt, därför jag inte riktigt vågar tro på det än.

    Ni då?
    Det är svårt att hålla sig! Sedan får man tänka som du sa tidigare, om det väl händer något så får man tänka att man kan vända sig till de personerna och få stöd. :) Mina föräldrar bor en bit bort så vi träffar dem sällan, pratar dock med dem i tel varje dag, och min svärmor har en väldigt elakartad hjärntumör och genomgår tung behandling så vi vill inte säga något till dem innan det känns mer säkert. För deras skull! Så det inte blir massa tungt på samma gång. Är dock svårt att hålla masken för dem man står nära. Vet inte vad jag skulle säga om någon frågade om man är gravid!? Om jag hade kunnat ljuga då liksom, haha.  

    Härligt! :) Det här är tredje försöket. Blev ju gravid andra, men det blev missfall, sedan plussade jag nu ganska exakt en månad efter missfallet. 
  • Snorkfraken91
    frida ahl skrev 2015-10-25 15:15:38 följande:

    Hej! Hoppar in här, plussade idag bim-1. Enligt app beräknad till den 4 juli. Det är vårt andra barn, hoppas också att allt går vägen även denna gång. Med lillkillen hade jag inga symptom alls på grav förutom extrem trötthet, verkar vara likadant nu:) jag är 29 år, sambon 32 och lillgrabben 2 år.

    Känns fortfarande overkligt :)


    Stort grattis och varmt välkommen! :) 
Svar på tråden BF juni/juli