• hope88

    Vill ha kontakt med andra som planerar IVF i början av 2016

    IVF lista (fyll på vartefter) 

    Regnbågsdröm: 29 år (om typ 1,5 vecka) och går på RMC i Malmö. IVF 2. Långt protokoll. Spraystart 10/12. Planerat ÄP vecka 2. Kan även nämna att jag lever i samkönad relation, men det märks ju kanske på namnet ;) 

    Hope 88; 27 år. Går på Huddinge sjukhus (landstingsfinansierat) Kort protokoll. IVF 1. Sprutstart 29/11, ÄP 9/12. Insättning 11/12. Gift sedan i somras med min ungdomskärlek. 

    Stajlish: 30 (fyller 31 om en dryg vecka), Sahlgrenska Göteborg, IVF 1, Sprutstart 12/11, ÄP 26/11, ET 28/11 & TD 13/12 =)

    Celavie1: 39 år, Västerås fertilitetscentrum, inväntar start. Sambo sedan 8 år.

    Nicka: 34 år, går på distans på Carlanderska i Gbg. 4e IVF försöket. Första gången med långt protokoll,äggplock 16 dec. Sambo.

    Fredag: 37. startar korta programmet i jan. Carl von linne kliniken Uppsala. Gift.

  • hope88

    Äggplock klart! Gick jättebra! Kändes inte så mycket. Gjorde lite ont när de stack in nålen i äggblåsorna men det gick över snabbt. Bedövningen i slidväggen gick också bra. Väldigt bra bemötande och omhändertagande av personalen =)

    Nu ligger jag och vilar mig. Har lite småont nu och känner mig uppsvälld.

    Lite dålig skörd enligt mig. 4 ägg. Läkaren pratade om att bara behövs 1 guldägg så hoppas vi får ett sånt. Kvalité före kvantitet sa han så får väl vara glad. Skulle tänka postitiv och att det kan ta sig. Men hade nog gärna velat ha några till hehe. Insättning på fredag 13.15 om allt går som det ska *hoppas*

    Tack för era tummar och lyckönskningar :) Är i dagsläget inte orolig över ett nytt äp om det blir så.

    Håller tummarna för er ruvare att allt går bra!

    Kram

  • hope88
    Nicka skrev 2015-12-08 20:47:19 följande:

    Idag har de börjat spänna o småhugga i vad jag tror är äggstockarna, lite tidigt?! Äggplock först om en vecka..

    Även haft en riklig flytning, kan inte minnas att de varit såhär i föregående stimulering, men kan ju ha glömt ;)

    Har även huvudvärk o är trött och inatt drömde jag en dröm som oftast bara kommer då jag är full med hormoner, drömmer att min sambo skall lämna mej :( så jobbigt när man vaknar och tror att de är så..

    Brukar skälla på honom och säga att han är dum haha ;)

    Nu ska jag sova, såå trött!

    Natti

    Nickasworld.blogg.se


    Förhoppningsvis växer det fina äggblåsor nu =) När har du ultraljud inför äp?

    Såna drömmar är jobbiga har också drömt sånt inte inför ivf dock men då får han skäll haha stackaren ;)
  • hope88
    Regnbågsdröm skrev 2015-12-09 12:52:35 följande:

    Fina du, bra att det gick bra! Förstår att det känns jobbigt med "dålig skörd". Vi fick 7 ägg, varav 4 var mogna nog att testas för befruktning. 3 befruktades. Men sen hände ju något på vägen som gjorde att de inte klarade sig. Så man inser ju att mycket kan hända. Men fler ägg betyder inte automatiskt bättre resultat. Precis som de sa till dig - det behövs bara ett guldägg! Håller tummarna för att era 4 ägg lyckad befruktas och att ni får något till insättning! Håll oss uppdaterade!


    Ja just nu känner jag att det typ skitit sig. Har svårt att hålla hoppet uppe :/ Men hoppas på det bästa =)

    Ja det finns så många hinder på vägen och det skrämmer mig. Ingen garanti nånstans :( Fy så tråkigt att vara så nära och så bara stoppas allt precis innan. Tungt! Hoppas så för oss alla!

    Tack absolut det gör jag =)
  • hope88
    Regnbågsdröm skrev 2015-12-09 14:01:24 följande:

    Tappa inte hoppet. Sorgen blir lika tung om det skiter sig, oavsett om man försökt hålla hoppet borta, eller om man hoppats hela tiden.

    Så fortsätt hoppas. Oavsett vad som händer så förlorar du ingenting på att känna ett hopp.

    Jag håller tummarna för er. Och alla andra. Och mig själv som snart är igång igen. Så taggad


    Det har du rätt i kommer bli ledsen oavsett om jag hoppats eller inte för hoppet finns ju där inom mig/oss. Ska försöka tänka positivt =)

    Tack! Så härligt för dig/er att snart vara igång igen, förstår att du är taggad :)
  • hope88
    Iskristall skrev 2015-12-09 15:31:52 följande:

    Hope88, inte bryta ihop nu! Jag känner med dig eftersom jag hade lika "dålig" skörd till antalet. Men som sagt bättre få och livsdugliga än många och skruttiga.

    Av mina 4 ägg som du nog redan läst vid det här taget, blev det två som befruktades. Ett återfördes och ett odlas vidare! Det kan vara allt som behövs! Det försöker jag verkligen intala mig. De var så positiva på kliniken så nu tror jag på det här! Måtte det lilla embryot stanna nu!

    Det kommer gå bra för dig också! Kram!


    Ska försöka men är så rädd för att det här försöket inte gick :/ Såg det och så underbart :) Så härligt!! Grattis! Håller tummarna stenhårt för att den lille stannar kvar och även för det ägg som nu odlas vidare :)

    Tack kram
  • hope88
    Iskristall skrev 2015-12-09 15:48:40 följande:

    Som sagt, jag kände precis som du. Trodde också alla fyra skulle gå under. Men jag försökte lita på min sambo som peppade mig hela vägen och trodde och tror fortfarande stenhårt på det här! Vad säger din respektive?

    Kram


    Ja varför är man så negativ egentligen? Är väl rädslan antar jag. Åh vad allt det här tär på en! Hoppas att vi alla får det där efterlängtade pluset!

    Vad härligt lyssna på din sambo <3 Min man är likadan han är positiv och tror verkligen på detta. Han tror att guldägget är där på lab och frodas på. Försöker vara positiv som han men har lite svårare för det.

    Kram
  • hope88
    Iskristall skrev 2015-12-09 16:17:38 följande:

    Jag är tyvärr lite så som person, ser och tänker det värsta. Hade googlat alla fällor innan liksom. Men det är väl som hope88 skriver, det är nog för att man tror att man skyddar sig på nåt sätt. Katastroftankar har jag alltid haft tyvärr haha


    Är likadan! Katastroftankar direkt.. Tycker ju att det är jobbigt men svårt att ändra på det. Men visst finns hoppet =)
  • hope88

    Hej tjejer! Blev lite nere igår så har inte orkat kika in idag. Varför ska jag alltid tänka det värsta. I alla fall så ringde de från kliniken för en stund sen. 3 av 4 ägg är befruktade. Det känns toppen. Nu hoppas jag bara det ser bra ut ändra fram till kl 13 imorgon. Bara jag får tillbaka ett så är jag/vi världens lyckligaste imorgon!

    Tack för allt pepp och tummar som ni håller! Så glad för stödet här inne <3

    Håller tummarna för alla ruvare och förstår att alla symtom känns av till tusen. Kommer bli likadan om vi kommer dit. Hoppas ni får ägg till frysen också <3

  • hope88
    Fredag skrev 2015-12-09 21:58:35 följande:

    Hopas det går bra. Det gör det säkert. Håller tummarna. ?.

    Någon som gjort befruktning med icis? eller Kirurgiskt?


    Tack =)

    Vi gör icis på alla ägg och kommer få göra det i fortsättningen också tills bebis blir till. Igår gjorde de det på de 4 ägg de fick ut
Svar på tråden Vill ha kontakt med andra som planerar IVF i början av 2016