Inlägg från: Åttionian |Visa alla inlägg
  • Åttionian

    Grattis alla mångkulturalister - ni har vunnit

    nihka skrev 2015-11-22 12:13:37 följande:

    Han likställer inte flyktingar eller muslimer med terrorister.


    Nej, att bunta ihop människor på det viset är det bara SD-sekten som sysslar med, vilket forskningen menar tyder på lågbegåving. Alltså: Inte att peka ut människor som dårar, men att klumpa ihop t ex alla muslimer utifrån vad några enstaka IS-krigare sysslar med.
  • Åttionian
    Rataxes skrev 2015-11-22 13:59:22 följande:

    Om det är den "goda sidan" föredrar jag Darth Vader & co.

    "Jimmieälskare", "SD-Krämare" och andra fantasifulla etiketter man kan få av den "goda sidan". Det är så fantastiskt dumt att man ens kan komma på tanken att koppla en libertarian/überliberal/nyliberal/whatever med ett i princip socialdemokratiskt parti. Inte konstigt att det ibland brister i synapserna på den "goda sidan" då kopplingar inte sällan görs även i nutid mellan sverigedemokrater och nazister. Däremot kommer ibland mentala explosioner då kopplingar ibland görs mellan (V) och mer revolutionära grupper, oavsett om de är befogade eller inte.

    Ja jisses.


    I Digestive:s fall handlar det väl om att han försvarar SD snarare än att han skulle vara nationalist.
  • Åttionian
    Digestive skrev 2015-11-22 14:15:09 följande:

    Ja, de klär sig sannerligen inte i fina kläder. Allt ska liksom bara offras på ideologins altare - kosta vad det kosta vill.

    Haha, ja, de hittar på så mycket!  Kreativa som få.

    Har du hört det senaste rönet? Vi ska aktivt sträva efter mångkultur för att vi har ett språk. Smaka på den! Bästa argumentet ever. Det har till och med dykt upp cirkeldiagram som stöd.


    Som sagt, att etnicitetiska ickesvenskar använder och tar del av vårt vackra språk är tydligen provocerande för en del.
  • Åttionian
    Digestive skrev 2015-11-22 18:23:32 följande:

    Jag gillar inte och ställer inte upp på fördomar i någon form. Försök leva med det eller åtminstone försöka förstå konceptet.

    Det går faktiskt runt människor där ute som har konsekventa åsikter, believe it or not. 


    Anarkist, röstar på Kristdemokraterna och försvarar SD - medlemmen Digestive.
  • Åttionian
    Digestive skrev 2015-11-22 20:04:27 följande:

    Och därför ska vi aktivt sträva efter mångfald i Sverige, eller vad vill du komma fram till?Det där förra om fördomar var alltså ett för svårt koncept för dig? Prova att leva med det istället iallafall. "Mycket skönare så." - Kungers

    Anarkist och att jag tänker rösta Kristdemokraterna stämmer dock väl. 


    Mångfald är på flera sätt något vi redan infört.

    Din febrila aktivitet här i tråden, om den inte handlar om att försvara sverigedemokrater, vad handlar den då om? Frågat i allra största ödmjukhet.
  • Åttionian
    Nerfherder skrev 2015-11-22 20:37:31 följande:

    Nämen har du bytt igen? Förut var du minsann "individualanarkist"


    Min gissning är att han inte har 100 % koll själv vad han är för någonting.
  • Åttionian

    Mig veterligen utgår varken Kristdemokraterna eller Sverigedemokraterna från en individualanarkistisk grundsyn.


    Rataxes skrev 2015-11-22 22:17:12 följande:

    För att klargöra så har den omtalade så länge jag läst hans inlägg angivit sin hemvist som individualanarkist, det är alltså inget nytt påhitt. Nu kan ni försöka hitta någon annan att förtala.


  • Åttionian
    Digestive skrev 2015-11-23 01:15:42 följande:

    Givetvis men den här ideologin, stiftad 1997 samt i och med propositionen "Sverige, framtiden och mångfalden.", är en ideologi som aktivt strävar efter kulturell mångfald och med den huvudsakliga motiveringen att gemenskap ska grunda på mångfald.

    Jag antar att du ser skillnaden, för det handlar inte om blott mångfald som ett demografiskt fenomen (att det råkar finnas olika kulturer i Sverige).

    Varför det här engagerar? Det är trasiga idéer, därför. Huruvida Sverigedemokraterna håller med eller inte är helt ointressant - saker kan värderas högt och lågt helt oavsett vad Sverigedemokraterna tycker om saken, tänka sig (ibland undrar jag på fullaste allvar om folk faktiskt kan tänka sig det idag, överhuvudtaget).


    Vad menar du med "trasiga idéer"?

    Och nej, jag ser inte mångkultur som en ideologi.
  • Åttionian
    nihka skrev 2015-11-23 02:16:09 följande:

    Exakt! Människorna fanns redan här och med regeringsbeslut på 90-talet skulle man ta det faktumet i än mer formellt beaktande. Att vi följer upp med lagstiftning och åtgärder som syftar till att styra upp det integrationspolitiska arbetet är ju knappast detsamma som att införa mångkultur. Assimileringspolitiken hade övergetts ännu några decennier tidigare, redan på 70-talet, så integreringspolitik är inget nytt för dagen precis.

    SD är förstås pissed off för de vill som enda riksdagsparti ha assimileringspolitik. Alltså låtsas SD som om det har begåtts ett jättefel när Sverige med stöd av samtliga andra riksdagspartier driver integrationspolitik.


    Precis! Integration är ju i själva verket något oerhört smart, en lysande idé för att förena människor med olika bakgrund, i motsats till nationalisternas likriktningsidéer. Låt vara att jag underkänner de senaste regeringarnas integrationsprojekt, men ändå, det kommer. Denna regering har ju bara suttit i ett år, ish.
  • Åttionian
    Digestive skrev 2015-11-23 02:44:56 följande:

    Anarkism är ett samlingsbegrepp, individualanarkism är en anarkistisk ideologi.

    Jag kan alltså kalla mig för enbart anarkist på samma grunder som du kan kalla dig för enbart demokrat. Vidare och utifrån det så är du, som röstar på Moderaterna, om inte minnet sviker, liberalkonservativ och jag i min tur individualanarkist.


    Nu blandar du ihop begreppen fullständigt.
Svar på tråden Grattis alla mångkulturalister - ni har vunnit