Inlägg från: MammaMusan |Visa alla inlägg
  • MammaMusan

    alla dessa julklappar

    Jag har tidigare år läst typ " våra barn får max en julklapp för 80 kr". Vad 17 köper ni då? Ett spel till PS kostar ju 600kr. Och en jäkla Barbiedocka lika mycket. Calle me crazy men själv skulle jag bli besviken när jag var barn för 1 paket. Och tro mig, jag växte inte upp i överflöd på nått sätt, tvärtom. Jag skulle gissa på att vi lägger ca 10 000 på julklappar. Då är ca 3000 till familjen vi firar med och 7000 till våra 2 barn. Så har det varit de senaste åren. Nej de får inte vad de vill.

    Så,vad köper ni?

  • Svar på tråden alla dessa julklappar
  • MammaMusan

    Vi handlar helst inte heller till vuxna utan satsar alltid på en upplevelse vi kan göra tillsammans . Men rent konkret - vilken vettig grej får man för 300 kr? Och du som svarade som 1: a. Mina barn skulle gärna välja bort julklapparna till förmån för att få fira julen med de vi firar med. Problemet med klapparna ligger hos mig

  • MammaMusan
    Dixie skrev 2015-11-16 19:56:27 följande:

    du överdriver ganska friskt år alla håll det är väl inte många som påstår att de köper julklappar för sammanlagt 80 kr - och var köper du Barbiedockor för 600 kr!?

    vi köper julklappar till våra barn för ca 300 kr -för de får ju en massa julklappar av alla andra släktingar - så det känns onödigt att vi också handlar en massa -då handlar vi heller när de behöver något under våren! Det beror ju givetvis på barnens ålder, men tex Beppes exprimentlåda ska min son få - den går bara på 149 kr, böcker, spel - ja, man kan hitta massor av saker för 300! 


  • MammaMusan
    MammaMusan skrev 2015-11-16 20:41:36 följande:
    Ok då, en barbi kanske man får för 400 kr. Fortfarande en massa pengar för så lite
Svar på tråden alla dessa julklappar