• Duckan

    Jag HATAR frisörer

    Sorgligt men sant, jag har haft otur många gånger med mina frisörbesök. Trots utläggningar och bilder på vad jag vill. Det började redan 1985 när jag ville klippa en page med lugg och kom ut kortklippt som en pojke. Många tårar innan det håret hade växt ut.
    Sen har det fortsatt. Jag har varit nöjd också självklart, men senast i våras var jag hos en frisör för att göra slingor. -Jag lägger i några mörka också för det blir bäst, sa hon. Jag kände mig skeptisk, men tänkte att det blir säkert bra. Ut kom jag med ganska fläckigt slingat hår och det var röda slingor hon lagt i. En färg som absolut inte klär mig.
    Att det ska vara så svårt.

  • Duckan

    Snufflan, samma här, mycket och tjockt hår, men tillväxten är inte densamma längre (jag har passerat 40 vilket kan vara en förklaring till det, hehe).
    Ser bilden och ja herre, det var en ganska dramatisk förändring för oss som är rädda om vårt hår!!

  • Duckan

    Tror att jag kan ha hittat rätt nu. Var hos en ny tjej i somras och blev nöjd. Bokat tid för ett andra besök och det får bli avgörande om jag låter henne hållas i fortsättningen

  • Duckan

    Starka, hade det hänt idag kunde man löst det med extensions under tiden. Fy fasen för sånt där.

  • Duckan

    Jag förstår dig ts. Jag har provat mörkare nyanser två gånger och det har slutat med att jag får gå tillbaka till ljusare. Det går bara inte att vänja sig och jag tycker att jag ser död ut. Inte har komplimangerna haglat heller så jag tror att det är flera som tycker likadant.

Svar på tråden Jag HATAR frisörer