• Starka

    Jag HATAR frisörer

    Har råkat ut för se där riktigt illa en gång, usch mår dåligt bara jag tänker på det. Gick på en drop in salong och skulle klippa topparna, hade inte klippt mig på 3 år så jag räknade med i alla fall tio cm behövde klippas. Hade hår till strax under midjan. Sitter där i godan ro och blir klippt men tycker att frisören verkar lite virrig och stressad, hon pratar med andra hon springer iväg och håller på men jag tänkte aja de blir säkert bra ( va runt 17 år) helt plötsligt känner jag hur det luggas till vid ena örat och hon utbrister åå nej!! Hon har fått nåt jäkla hjärnsläpp och bra gjort ett klipp strax under vänster öra!! Ett jättestort hack så det var bara att klippa av allt i samma längd :'( gick från midjelängd till öronkort page bara sådär oj va jag grät och hon hade ingen förklaring till varför utan sa bara att jag slapp betala

    Fy gick inte till frisören på många år efter det nu har jag midjelängd igen och har äntligen hittat en bra frisör som lyssnar. Frisörer verkar annars vara helt besatta i att tunna ur mitt hår, det är jättetjock men jag vill ha de så.

  • Starka

    Ja idag hade det gått att lösa usch kommer forfarande ihåg känslan, kände mig helt snaggad. Som tur är växer mitt hår jättesnabbt så det blev ganska snart långt igen men vad jag hatade det under tiden.

    Förstår inte heller den där tunningshysterin, kanske om man skall ha en speciell frisyr med stadga osv då kan håret kanske inte vara för tungt men har man det långt så vill man ju ha det tjockt. Och om man som jag gärna flätar håret då blir det ju massa utstickande tofsar om det är tunnat Fy fasen för frisörer som inte lyssnar, håret är ju så viktigt

  • Starka

    Tycker också ditt hår är jättefint men förstår va du menar. Man vill ju ha det som man själv trivs med

  • Starka
    sugarfree skrev 2015-11-23 22:43:36 följande:

    Alltså ska man klippa sig får man ju ta bort det slitna, vad gör man där annars? Även om du påstår att håret bara behövde fräschas upp lite grann så ser man tydligt hur fruktansvärt slitet det är på förebilden. Det var bara ett slitet, gult hår. På efterbilden är det väldigt mycket snyggare och faktiskt en frisyr!

    Förstår dock att det kanske inte känns som du men jag tror du vänjer dig snabbt :)


    Är du frisör??hahah menar inte att vara otrevlig eller så men du verkar se mer än va i alla fall jag ser. Tycker inte det ser "fruktansvärt" slitet ut, inte gult heller även om jag inte är jätteförtjust i blont. Ser ut som ett ganska normal slitet hår som behövde toppas lite.
Svar på tråden Jag HATAR frisörer