Inlägg från: Anonym (Blä) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Blä)

    Din sämsta julklapp! Fått el givit själv.

    När jag var 11år så sparade jag ihop (för mig) en massa pengar för att köpa en gående/jamande robotkatt till min bästa vän

    Hade hintat/sagt att jag ville ha en sammetsgosedjurs kanin av henne (den kostade typ 129kr)

    Hon blev asglad av min julklapp, jag blev bara besviken.. hon hade köpt en jävla gosedjurs apa!?

    Jag gillar inte apor och den var asful..

    Hon hade också mycket mer pengar än mig så hon hade ju råd och hon visste ju..

    På min 12års födelsedag fick jag ett par asfula, stora klumpiga guldiga örhängen av henne.. jag hade inte hål i öronen och avskyr guldsmycken..tror hennes mamma hade fått dom i någon damtidning dessutom..

    Tror inte jag någonsin fick något önskat och fint av henne, behöver nog inte säga att hon var rätt ego och jag bara "sidekick"..

  • Anonym (Blä)

    Jag älskar att få blommor, jag gillar inte att köpa de till mig själv, känns som slöseri med pengar då dom ruttnar bort så fort men blir glad när jag får blommor då jag ändå gillar synen och doften av blommor!

    Och om jag får en krukblomma så håller dom ju något längre (förlåt alla blommor jag dödat!) Och varje gång jag ser den så påminns jag om personen som gav den..

    De absolut bästa är att få en ätbar växt eller frön dock!

  • Anonym (Blä)
    muffinsmagen skrev 2015-11-28 12:47:36 följande:

    Mitt ex är så pinsam när det kommer till julklappar och presenter.

    Ett år gick han och köpte en svindyr skinnjacka, till sig själv och lämnade kvittot till sin mamma och sa:

    -Den här kan du ge mig pengar för så får jag den i julklapp.

    Till sin pappa, som redan då var över 70 köpte han jämnt dvd-filmer. Gubben tittade aldrig på film utan bara nyheter o trav. Men filmerna var action och Västern-filmer.....just såna som exet gillade så gissa varför han köpte dem. Han lånade ju alltid med sig dem hem.

    Efter att vi separerat har han börjat göra likadant mot vår son. Ett år köpte han ett dataspel- deerhunter. Pojken var typ fem då och spelet var på tok för avancerat och pohken berättade för mig att pappa spelade och han fick titta på.

    Nu är pojken i lägre tonåren och hade panik inför fars dag eftersom pappa mer eller mindre beordrat honom att köpa present. Pojken sparar sin veckopeng hos pappa till en dator men pappan säger att"egentligen är det ju hans pengar" det har hänt att pappan köpt present till sig själv "från sonen" och antingen tagit pengar från hans plånbok eller gjort avdrag på veckopengen.

    När vi kevde ihop fick jag Dr Phils bok relationsakuten och dr phils bantningsbok.

    Jag fick också en bärbar cd-spelare ( det var år 1999 typ) med nån slags anti-skak som var jättebra när man sprang......det var bara det att pga en knäskada fick jag inte springa alls...men han sprang.

    Gissa vem som använde den?

    När vi separerade ville han dessutom att jag gav tillbaka en hel del presenter, särskilt dem jag fått av hans mamma (som var mycket bra på att köpa presenter ) för han tyckte att sakerna inte tillhörde mig längre när vi nu gick i sär. De presenter han fått av mig eller min familj skulle HAN inte lämna tillbaka för de hade inget värde.


    Säger om honom som mitt nick, bläääää vilken "pojke"

    Hoppas sonen skäller ut pappan en dag.
Svar på tråden Din sämsta julklapp! Fått el givit själv.