Inlägg från: Anonym (globetrötter) |Visa alla inlägg
  • Anonym (globetrötter)

    Din sämsta julklapp! Fått el givit själv.

    Mina sämsta klappar är nog:

    När jag som barn fick exakt samma sak av min pappa och styvfar tre år i rad, och fick total ångest över vilken grej som skulle lämnas tillbaka.

    Min mans systers klappar, hon är medelålders och har pengar men ska vara så jävla miljövänlig och snål så hon kan ge bort utgånget smink som hon hittat i containern utanför Åhlens (till mig som inte sminkar mig dagligen pga känslig hy), eller en fläckig hålig bebisbody från 1975 till vår son. Jag har inget emot begagnat om det är helt och rent men...??

    Själv önskar hon sig dock bara reda pengar, cash in hand!

    Andra svägerskan började till sist med hämnd-presenter för att slippa byta med henne, t.ex. rosa glittriga monstertofflor eller sju sorters snattad hotelltvål. Jag tycker inte att man ska ge varandra saker för att jävlas, då låter jag hellre bli.

  • Anonym (globetrötter)
    Anonym (Den ni!) skrev 2015-11-24 19:29:59 följande:

    Min svärmor gav mig hennes yngsta sons begagnade morgonrock i ett paket. Hon tyckte inte han värdesatte den tillräckligt.


    Då hade jag nog slagit in svärmor i ett paket nästa jul, men fan vet vem man hade kunnat ge henne till....
  • Anonym (globetrötter)
    scanmia skrev 2015-11-24 19:38:38 följande:

    Jag har fått en del bottennapp, men det är för att de så uppenbarligen har getts i uppfostringssyfte och som pikar. Svärmor har gett mig prenumeration på "Good housekeeping", städ grejer och liknande. 


    Men det där blir man ju galen på! Om du inte städar petnoga och jag t ex inte har några krukväxter, verkar det då inte rimligare att utgå från att du faktiskt inte gillar städning och jag inte gillar krukväxter än att vi bara inte har kommit på att det är livets mening?

    Nänä, då ska du såklart ha en städtidning och min svärmor prackar på mig en krukväxt varenda år som jag får dåligt samvete av att se dö i långsamma plågor...

    Dom är knäppa.
Svar på tråden Din sämsta julklapp! Fått el givit själv.