Inlägg från: Anonym (vem va vad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (vem va vad)

    svartsjuka efter trekant

    Har du känt din tjejkompis länge?...låter inte som om hon var enbart lesbisk med den beskrivningen...hon kanske är bi hon med!?...eller så är hon osäker på vad hon är eller inte är!?...har hon inte haft en man i sig tidigare kanske hon såg chansen till det just då. Verkligheten som blir är ju svårt att väja sig för, tyvärr. Pratar ni om det eller känns det jobbigt att ta upp en sådan sak?

  • Anonym (vem va vad)
    Anonym (svartsjuk) skrev 2015-11-26 17:14:12 följande:
    I många år har jag känt henne, hela livet nästan, gick i samma skola osv. Vi var inte BFFs som barn men vänner 

    Han säger att hela saken var helt fantastisk och en fantasi som gick i uppfyllelse. Det var första (och förhoppningsvis sista) gången han hade trekant. eller var med någon annan än mig för den delen. Två killar kan jag tänka mig eller trekant med en tjej och en annan kille men han skulle vägra att jag var med en annan kille och det får jag väl försöka acceptera då han accepterar mina behov av att vara med honom och min tjej på samma gång. 

    Ajdå :/...o vad säger din kompis!?...
  • Anonym (vem va vad)
    Anonym (svartsjuk) skrev 2015-11-26 17:44:36 följande:

    Att det var "mysigt"...vilket jäkla uttryck egentligen? Att titta på tv och se Ernst bygga sommartorp är mysigt, att stöna så att grannarna måste trott att vi torterade en get och komma femtioelva gånger(minst) är väldigt mycket, men inte borde det få kallas "mysigt".Ja, det var nog så. Skall absolut följa ditt råd.

     


    Antar att hon inte vet hur du känner o tänker kring det som hände då när hon svarade så?
  • Anonym (vem va vad)
    Anonym (svartsjuk) skrev 2015-11-26 22:43:31 följande:

    Nej. Det är svårt att uttrycka det då jag är med dem båda, hur kan jag då bli arg för att de var med varandra dessutom på mitt initiativ med mig i delaktig? Framstår ju som värsta egoisten isåfall.

    Men ändå. Hon är ju förfan lesbisk och påstår sig inte gilla killar, men min kille verkar hon ju mer än bara gilla. Hon verkar ju gilla att vara med honom mer än med mig dessutom. Han är min fästman och säger att han älskar mig men blir så tänd att han nästan exploderar av att vara med henne?
    Ops! Ni har en del att prata igenom...
    ...uppenbarligen har din lesbiska kompis fattat tycket för din fästman...antagligen har det varit så sedan den dagen ni träffades...möjligt att hon varit lite svartsjuk/avundsjuk själv på dig och er!?...vore nog inte fel om ni pratade ihop er om ni önskar ha kvar det upplägget ni har tillsammans...din lesbiska kompis kanske inte är så säker på sin identitet heller för den delen längre!?...vissa kommer ju ut ur garderoben...vissa kanske går in igen, delvis!?

    Men om det är såhär du vill ha det, ni tre tillsammans, så prata igenom det hela och kom överens om hur NI vill ha det framöver så det inte blir som det blivit :)
  • Anonym (vem va vad)
    Anonym (svartsjuk) skrev 2015-12-02 21:23:21 följande:
    Nu ser min flickvän ut som en förälskad småtjej som tittar på min fästman som om han vore hennes favorit i ett pojkband:( Seriöst kan man bli sämre på att vara lesbisk än så? :(
    Vet ej om det framgår eller har framgått hur gamla ni är...hm... men ni låter relativt unga. Hur det än är med det så håller jag med föregående skribent när det kommer till trygghet i relationen. Sen låter det som din flickvän gått från att vara något till att bli något annat...bi exempelvis som du. Kan ju vara så att din flickvän ser upp till dig en del och när hon fick uppleva något hon inte tidigare har upplevt öppnade sig en ny värld framför hennes ögon. Pratar ni något om och kring det hela? Gör ni inte det, riskerar det ju att bli mindre bra :)
  • Anonym (vem va vad)
    Anonym (Liknande) skrev 2015-12-03 08:48:11 följande:
    Jobbig sits. Jag förlorade min fästmö i en trekant, så det kan nog vara att leka med elden.
    Generellt tror jag det är så...att kvinnor lättare fattar tycke och blandar in alltför mycket känslor i det hela trots att de absolut inte skulle bli så. Finns givetvis det omvända med...men kvinnor har ändå en benägenhet att i större utsträckning att välja en och vara den individens "ägodel" eller "äga" den individen hon fastnar för. Svårt att förklara ser jag när jag skriver, men ni förstår säkert vad jag menar :) Svårare att dela med sig helt enkelt när det kommer till grejer som detta.
  • Anonym (vem va vad)
    Anonym (svartsjuk) skrev 2015-12-03 10:45:45 följande:
    Själv insåg jag inte det förrän dagen efter. Jag har ju haft trekant innan både med en extra tjej och en extra kille fast då var det ingen jag älskade inblandad, och nu var det två:(

    Skall jag ha det igen får det vara så att jag är "gästen" och ingen av de är med. Nu skulle båda de två inte acceptera att jag gjorde det men jag är sugen på det. Om inte annat för att återställa mitt ego. Jag vill nog helst se mig själv som den som är sexigast och bäst i situationen och inte bli brädad på det sättet som jag blev. Det är kanske barnsligt men det känns faktiskt tungt att bli brädad av två personer som saknar erfarenhet och har haft väldigt få partners. Tillsammans har de två vart med fem olika innan mig, kanske inte ens det:(  (det är tillsammans max en tiondel av så många jag vart med - jag borde alltså vara bäst)
    Njaeo...det där med att både hon och han anses vara lite tafatta och blyga kan ju vara en sak och en sak som du bidrar till att de faktiskt blir i ditt sällskap. Balansen infann sig kanske på ett annat sätt mellan dem än mellan dig och hon och han och dig. Alla vet, åtminstånde du , hur det ligger till mer eller mindre och när de kanske förutfattade meningarna och "reglerna" suddades ut vid detta tillfälle släppte en del hämningar!? Kan ju vara ett tänkbart scenario iaf. Du kanske hindrar din blivande man i det sätt du ger signaler och pratar och säger och inte säger!? 
  • Anonym (vem va vad)
    Anonym (svartsjuk) skrev 2015-12-03 12:08:53 följande:

    Jo absolut. Jag kan vara ganska dominant och styrande även utanför sängen med dem båda. Vilket båda två, separat har tagit upp med mig på sina väldigt lika försiktiga ursäktande sätt:D De är väldigt lika på det sättet att de båda är mer den lugna snälla försiktiga typen.

    Så det var det som var så himla härligt att se de båda släppa loss såpass men det kändes ledset efteråt. Jag vill vara den som fick dem båda att släppa loss på det sättet. Nu var det ju på mitt initiativ men det känns som de tände mer på varandra än på mig även om ajg inte var utanför på något sätt. Hon stönar väldigt tyst med mig men skriker för full hals med honom och liknande för honom. Jag kämpar i en halv evighet med bra teknik på henne men han slarvar runt lite med tungan och det går på en halv minut?? Jag får honom inte att njuta så som hon fick och hon är så gott som oskuld och förfan lesbisk. Dessutom ser jag ut så som han föredrar, jag är hans typ utseendemässigt hon är inte det. Hon är söt men jag är sötare och dessutom sexig. Killar vänder sig efter mig men inte efter henne ändå tänder han mer på henne än på mig?

    Det känns och mitt självförtroende har blivit lågt.
    Kan ju vara så att det "förbjudna" eldade på det hela än mer just i den situationen...menar att han tillåts att tillfredsställa "din" tjej som är lesbisk OCH det faktum att han är/var ensam man med två kvinnor. Svårt som sagt att förutse hur det kan bli i verkligheten. Teknik i all ära, men om och när det slår gnistor är det inte alltid tekniken som är det viktiga. 
  • Anonym (vem va vad)
    Anonym (Liknande) skrev 2015-12-03 13:19:18 följande:
    Slå gnistor är ordet. Det upplevde jag att det gjorde mellan dem genast när vi kommit in i sovrummet. Det var tänkt att han skulle ha en lite underordnad roll, från sidan liksom, men han tog  kommandot direkt och jag lät det ske.
    Ojdå, lät ju mindre lämpligt i sammanhanget. Valde hon mannen? Respektlöst av honom, men det finns ju alla sorter i den världen vi lever i och i stundens hetta vet man aldrig hur man verkligen reagerar och agerar. 
Svar på tråden svartsjuka efter trekant