Inlägg från: Anonym (anobym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (anobym)

    Hur vågar ni julshoppa (terrorhot)

    Hur törs människor åka på semester till Thailand eller till storstäder runt om i världen och varför skulle det vara mer risk att julshoppa än att storhandla i köpcentrum vilken lördag som helst, köpcentrum är ju fulla med människor vilken lördag-söndag som helst.

  • Anonym (anobym)
    Anonym (två fingrar i öronen) skrev 2015-11-30 13:41:15 följande:

    Vi har redan förlorat samhället vi växte upp i.


    Leva i förnekelse och tron att våra gator är trygga och säkra är som att gå i led som får till slakten.


    Tyvärr så är det fortfarande allt för många som tror att det är busines as usual.


    Det straffar sig dagligen, att vi kommer ha spektakulärt terrordåd tvivlar jag lite på även om risken finns, det lågmälda kriget på gatan däremot har pågått länge nu.


     


    Det är väl klart att det inte är samma samhälle nu som på 60, 70, 80 eller 90-talet, skulle ju vara alldeles förskräckligt om vi fortfarande levde på samma sätt som då med 2 tv-kanaler och där höjdpunkterna i tablåerna var Hela kyrkan sjunger och Hem till byn.
    Jag känner ingen som råkat ut för någonting på gator och torg förutom de som nu blir utsatta för tiggare istället för alla pundare som aggressivt tiggde pengar för 20 år sedan.
  • Anonym (anobym)
    Anonym (två fingrar i öronen) skrev 2015-11-30 13:55:50 följande:

    Du har totalt missat explosion av dödlig våld, skjutningar, tusentals bilbränder, gruppvåldtäkter med mera som har "drabbat" Sverige senast åren?


    Det skulle vara fantastiskt om våra barn skulle få växa upp i samma trygghet vi hade på den tiden, tyvärr kommer våra barn ärva kollapsat välfärdsland som kommer dras med mer extrem våld än vi redan har.


    När muslimer anfaller kristna öppet eller försöker straffvåldta ensamstående mor för att hon saknar man vilket tydligen inte går bra i mellanöstern så är det nått som har gått åt helvete fel i landet.


    Kan posta länk till detta då den vanliga median råkade lämpligt nog att rapportera nyheten.


    www.allehanda.se/angermanland/kramfors/mobb-s...


    Det är folk som kommer bara öka i mängd på våra gator.


    Det är det lågmälda kriget som bekymrar mig mer än att hamna bredvid en terrorist med en bomb, däremot ska man inte hymla att vi har massor med terrorister i landet, Sverige har i princip blivit eus terrorbas där dom får härja fritt.


     


     


    Du menar att vanliga välartade medborgare har blivit ihjälskjutna i våra städer oftare än vad som skedde för 20 år sedan? Gängvåld och uppgörelser har funnits sedan narkotikan började flöda in i landet skillnaden mot förr är att de skjuter ihjäl sina konkurrenter, dessutom är det diverse maffior som ligger bakom detta och har inget med terrorister att göra det har med möjligheterna att röra sig mellan länder på ett sätt man inte kunde före 70-talet.
  • Anonym (anobym)

    Ni som inte törs ge ut och handla är ni alla arbetslösa eller sjukskrivna med tanke på att det är svårt att undvika människor i kollektivtrafiken och om man jobbar inom handel, restaurang eller på sjukhus.

  • Anonym (anobym)

    Är denna rädsla ett skäl att neka arbete i ett köpcentra om man är arbetslös, går det att få taxi till jobbet om man inte törs åka kollektivt utan att man har ett intyg från psykiatrin?
    Borde bli gott om lediga butiksjobb om en massa folk säger upp sig för att de är rädda att jobba i gallerior eller är det bara farligt i köpcentra för kunder som shoppar?

Svar på tråden Hur vågar ni julshoppa (terrorhot)