• Anonym (sara)

    Ständig misshandel men älskar han ändå

    Jag säger inget om hans kärlek till dig, för det vet jag inget om. Jag vet dock att det inte hjälper det minsta när folk säger "han älskar inte dig, lämna". Tvärtom. Men jag tänker så här... Det är ok att du älskar honom. Han har garanterat fina sidor att älska. Men älska dom på avstånd. Och framförallt, älska dig själv mer. Detta är inget liv värt att leva, och det vet jag av egen erfarenhet. Ju längre du stannar, desto mer skadad kommer din självkänsla bli och vägen tillbaka blir lång. Stannar du i detta så väljer du bort lycka för all framtid. 

  • Anonym (sara)
    tjej17 skrev 2015-12-02 01:19:07 följande:
    Tack för att du förstår! Nej precis det hjälper inte. Jag får också en massa tankar om hur det kommer bli om jag skulle lämna han dvs jag BRYR mig ju! Som jag tidigare sagt skulle det kännas att hela min värld skulle rasa om han hottade någon ny. Ja, han har fina sidor också, jag vill bara att han förändras och ser hur mycket jag älskar honom. Jag har inte ens det hjärtat att kunna anmäla honom, aldrig!
    Men tänk så här... Om du stannar så har han ingen anledning att ändra sig. Men om han förlorar dig pga sitt beteende, så kanske han är villig att kämpa med sig själv för att få dig tillbaka. Och om han inte gör det... Då är han inte något att ha. Jag stannade också för att jag inte ville se exet med någon annan, men i slutändan insåg jag att jag va den som va lyckligt lottad när han kom med en ny. För jag visste vad hon skulle få utstå. Du behöver inte anmäla, men du måste försöka göra något. Om du lämnar och han ändrar sig, då kan du gå tillbaka då. 
Svar på tråden Ständig misshandel men älskar han ändå