Inlägg från: mizzvictory |Visa alla inlägg
  • mizzvictory

    Majbebisar Sthlm 2016

    Hoppar oxå in här, enligt kub har jag bf 29 april men efter rul 2maj så gissar på maj bebis.

    Det blir mitt andra barn, min första son hinner precis fylla 6 innan lillebror tittar ut.

    Valde att göra kub eftersom jag blivit 35 år men fick ganska bra siffror 1865, de sa att det var åldern som drog ner det drastiskt.

    Har redan köpt vagn, kunde inte hålla mig, blev en Buggaboo Buffalo shiny chevron.

  • mizzvictory

    Tack :)

    Har inte hämtat hem den än men gick runt i affären och den kändes underbar! Hade ett bee+ till min son och älskade den men vill ha en lite rejälare vagn denna gång från början. Är dock säker på att det blir ett bee oxå :)

  • mizzvictory

    Ja buffalon är helt klart större än ett bee men det va lite det jag va ute efter. Hade som sagt ett bee till min son vilket kändes som en leksaksvagn så nu ville jag ha en "riktig" :)

  • mizzvictory
    3skruttar skrev 2015-12-19 18:59:09 följande:

    Hej alla!

    Bra BF lista, kör på! ;)

    Jag blev framflyttad 6 dagar på RUL från 13:e till 19:e maj. Det betyder att jag nu precis har gått in i v 19 för 2:a gången.

    Jag tycker inte att bebis rör sig så mycket... Nojjar lite för det. Vissa dagar känns det typ inget, andra dagar är det lite mer rörelse/fladder i magen. Men jag tycker att mina killar har varit rörligare i magen. Det kanske ändras eller så är det kanske en lugnare bebis nu?!? Hur rör sig era bebisar?


    Min rör sig inte heller speciellt mycket men känner honom i alla fall nån gång på dagen o sen nån timme på kvällen, men gissar att det bara blir mer och mer!
Svar på tråden Majbebisar Sthlm 2016