Inlägg från: Konservativ |Visa alla inlägg
  • Konservativ

    Ateism - värd att sprida?

    Superbus skrev 2015-12-08 01:25:07 följande:

    Funderar på alla dessa stora religioner som finns. Kristendomen har ju sin grej med att sprida glädjebudskapet. Varje kristen har ju egentligen på sig att sprida religionen. Islam ter sig liknande och där känns toleransen mot de som inte tagit Islam till sitt hjärta ganska liten. Här pratar vi om att ta emot budskapet och tron  eller finn er i att bli en andra klassens medborgare. Judarna är det utvalda folket, det räcker med att säga det...

    Jag tycker precis som många andra ateister, det som vetenskapligt går att bevisa är sant, övriga idéer är inget tills det går att bevisa.

    Detta tänk skapar ingen förföljelse av människor, inga självmordsbomber, inget maktmissbruk, men människor med ett eget och öppet sinne.

    Är inte detta värt att kämpa för och att sprida? Vi måste bara se till att ta lärdom och inte slå ihjäl de som inte tycker som oss eftersom det är 2015 nu.

    Vi behöver inte fler präster. imamer eller en ny rabbin!

    Ni håller väl med?


    Förföljelser av troende har varit mycket stor under 1900-talet särskilt från kommunistiska ateister och även idag förföljs katoliker av den ateistiska regeringen i Peking. Spridningen av ateismen i Sverige är ju massiv i media och den kommunala skolan så det sker redan. 
    Det är ju ganska trist och enfaldig ateism du förespråkar: "det som vetenskapligt går att bevisa är sant, övriga idéer är inget"

    Låt mig fråga en sak: ska kristna få rösta i val? Ska kristna partier få ställa upp?
Svar på tråden Ateism - värd att sprida?