• dHT

    En tråd för alla som påbörjar/påbörjat Pergotime-kur vintern 2015/2016

    Jag hakar gärna med på denna tråd :)

    E inne i på mitt 4:e kur med pergotime och ska på VUL cd14 nu på måndag. Tagit enkelkurer, dubbelkurer och nu första trippelkur. Har inte gett något äl ännu någon gång så jag hoppas att dt verkligen ger resultat denna gång. Har lite känningar i vänstra äggstocken men vågar inte hoppas för mycket vlir alltid lika besviken alla gånger.

    Äter även terolut varje månad eftersom jag inte får mens utan dem. :)

  • dHT
    Brennda skrev 2016-01-13 21:21:51 följande:

    Lycka till! Jag håller tummar och tår för att det går vägen denna gången :)


    Tack :). Jag har lite kääningar lite då pch då. I nåm dag har jag könt på vänstra sidan sen har det gått över till högra sidan sen känner jag lite mer nu i vänstra. Kan ju inbilla mig pckså. Men hoppas, hoppas att det verkligen gett resultat efter alla dessa kurer med Klomifen :). Längtar tills måndag :)
  • dHT
    Brennda skrev 2016-01-16 11:05:13 följande:

    Ja men det låter lovande i alla fall! Du får hålla oss uppdaterade om hur det går :) Själv är jag inne på min 4e tablett. Har inte känt av några biverkningar än mer än lite huvudvärk första dagen men det kan ha berott på något anant då jag får lätt huvudvärk. Igår kväll dock så kände jag av lite smärta i äggstockarna, precis som vid äl och blev orolig för jag tänkte att den kanske redan håller på att komma. Är det möjligt dag 7? Jag brukar vanligtvis ha äl sent typ dag 15-19 elr inte alls.


    Svårt för mig att besvara den frågan då jag aldrig vet när jag har äl. :/

    Jag var på VUL idag och e på cd14, visade sig några äggblåsor men den största var på 11,5mm. Fick en ny tid nu till fredag för att kolla om den har växt till sig.om det växer till sig positivt får jag sen ta pregnyl sprutan för att säkerställa att ägget släpper sig. :)
  • dHT
    Brennda skrev 2016-01-18 22:31:09 följande:

    Det låter ju lovande! Hoppas den växer till sig bra då :) Jag ska på vul på onsdag då är jag på cd 12. Har du fått några biverkningar? Jag har förväntat mig så mycket biverkningar efter allt man läst men så sitter man här som om inget har hänt.. haha


    Jag hoppas också att dt växer tills sig tills fredag :). Du får berätta sen hur det har gått :). Jag har fått under och några dagar efter humörsvängningar, blodvallning och har konstant jätte varmt. Även nu brukar jag få varmt då o då :) men ingenting mera än så :)
  • dHT
    Brennda skrev 2016-01-20 20:48:00 följande:

    Idag var jag som sagt hos gyn och det gick bra! Han såg tre äggblåsor men trodde att det bara var en som skulle lossa och det skulle den göra när som helst, ikväll eller imorgon. Han sa att den såg riktigt bra ut och att den var stor, hur stor vet jag inte (typiskt min doktor att inte berätta sånt). Jag berättade för doktorn att mannen är bortrest imorgon och han sa att vi får köra på ikväll och på fredag men han lät ändå bekymrad.

    Sen när vi pratade efter att han hade kollat så lät han ändå optimistisk, om att det ska gå denna månaden, men jag är inte det. Dels för att jag gjort äl-test hela veckan och alla har varit negativa, idag var strecket tom svagare än tidigare dagar. Detta berättade jag för doktorn men han sa att det han såg på kameran är mer pålitligt än testen, typ. Sen också för att jag haft ägglossning innan också men ändå inte blivit gravid.

    Snart blir jag galen känner jag, jag har tappat hoppet helt! Försöker googla på statistik gällande folk som blivit gravida med pergotime som haft egen ägglossning tidigare (jag har ju haft varannan månad typ).


    Hoppas det tar sig denna gång för dig :). Jag har ju själv max 2 ägglossningar i året så svårt att pricka in rätt tid. Och denna 4:e kuren med klomifen som visat en äggblåsa har växt till sig. Ska på VUL imorgon för att se om den har vuxit till sig ännu mera. Blor det bra så får jag ta en pregnylspruta :). Min läkare sa att jag skulle börja med äl tester f.o.m idag på morronen. Gjorde en test men visar sig vara mkt mkt svag knappt syns. Får se va det visar sig imorgon på VuL.

    Jag har också varit som dig o googla hela tiden. I princip så snabbt jag får tid över då googlar jag aölt som bara går o söka. Jag förstår dig helt hur dt känns. Men allting e så individuellt så ta inte åt dig allt som skrivs. :)
  • dHT

    Äntligen kom den dagen jag väntat på sen senste Vul i måndags. Imorse va det kontrolldag för att se om "äggblåsan" har växt till sig så att jag senare ikv kan ta pergnylsprutan. Väl vid VUL så har slemhinnan växt till sig jätte bra 9,5mm. Men "äggblåsan" fanns inte där? Tydligen kan det ha varit en cysta som har försvunnit eller något sånt. Men jag blir så förvirrad och allting är helt upp o ned nu. Ju större förhoppningar man har så blir man dubbelt besviken. Åååååååå

  • dHT

    Det va ett tag sen jag skrev här. Har varit bortrest och kopplat av till max. Tog sista terolut tabletten i söndags o väntar på att mensen skall komma, känns som om det kommer nu imorgon. Ska ta mitt femte kur med klomifen, 3tabletter cd3-7. Hoppas och håller tummarna för denna trippelkur. Ingen av de andra har gett äl. :((.

  • dHT

    Jag börjar bli orolig. Jag har aldrig svarat på klomifen så vi har ökad doserna för varje gång. Nu trippelkur och avslutade den i onsdags. Har mått kass igår pch idag. Igår bar det värk i äggstockarna och svullen mage idag svullen mage och svår att andas men ingen värk i äggstockarna?? ;((

  • dHT

    Yeeeeeey äntligen visar det något positivt. Har tagit trippeldos denns cykel och nu idag på vul visade det sig vara 3 st äggblåsor, en som störst är 22,13mm så ål när som helst inom de närmaste timmarna men ska ändå ta pregnyl ikv. De amdra va på 12 o 14 :). Håller tummarna att set går denna gån. Jag lite extra kilom påmig nu blir att gå mer i vikt om detinte ha gått som vi vill. :)

  • dHT

    Det är riktigt första gången. Efter 5 kurer så ger trippeldos resultat :). Ska bli spännande och jag längtar hem. E mest nervös över pregnylen :)


    lillskrutten skrev 2016-03-04 10:38:52 följande:

    Spännande. Är det första gången som du fått reaktion på kuren?


Svar på tråden En tråd för alla som påbörjar/påbörjat Pergotime-kur vintern 2015/2016