Inlägg från: Anonym (Gaby) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gaby)

    40 år oskuld

    Jag tycker du resonerar på ett insiktsfullt sätt kring din situation, och om jag skulle ha en relation med en äldre oskuld skulle det vara betryggande att han kunde se varför det blivit som det blev och också kunna identifiera att just sexfrågan har blivit en sån stor grej. Det känns som en bra utgångspunkt. Jag kan inte säga att jag skulle tända specifikt på att ta oskulden av en äldre kille, det skulle kännas som ett stort ansvar att det blev bra! Men om han var en schysst person som inte la för stor press på sexet (det blir sällan bra första gången) så hade jag tänkt att vi kan lära oss ihop och jag hade kunnat guida honom så att säga.

  • Anonym (Gaby)
    Anders40 skrev 2015-12-29 12:11:50 följande:

    Nej, jag är normalstor (17 cm) och fullt normal i det området, däremot ganska liten i slakt tillstånd (inget jag har komplex över). Jag är lång och ser ganska bra ut - de flesta tror att jag är 25-30 år gammal. Däremot så har jag alltid varit ganska smal och har inte lika stora muskler som många män även om jag tränar, något som jag blev retad för en del när jag var yngre. Jag lät aldrig någon mobba mig, men det satte nog sina spår ändå.

    Jag gissar att komplexet är övergripande.När man är intim beskådas och värderas allt. Vad händer sedan? Hur ser de på mig efteråt? Hur ska jag bete mig? Det var de tankar jag hade förr. Risken att bli ratad är kanske det absolut värsta.


    Låter som du har en överdriven bild av att bli granskad när du är intim med någon. Så är det inte, man glor inte och utvärderar varje del av sin partner... Det är liksom inget kliniskt granskande, man är ju kåt och påverkad av endorfiner, man känner sin partners värme, doft, hud, kåthet... Inte som att man står en meter ifrån, kollar ingående och bara "hmm lite muskulatur på detta specimen, avbryt uppdraget" ;). Dessutom är det inget fel på att vara slank och se ungdomlig ut, finns många män i din ålder som avundas det!
  • Anonym (Gaby)
    Anders40 skrev 2016-05-06 14:18:06 följande:

    Är inte längre oskuld.

    Jag lyckades äntligen hitta en tjej som jag förstod och som förstod mig. Redan innan jag hade sett en bild visste jag att jag ville träffa henne.

    Det tog 4 månaders övning via dejtingsajter för att bli bättre på att nå ut till tjejer, en del misslyckanden, och en massa självransakan för att förstå vad jag själv ville och sökte och hur jag bäst skulle presentera det.

    Vår första dejt varade i nästan 3 dagar, och vi lämnade knappt sängen eller soffan alls. Allt var inte perfekt förstås, men är man lite uppmärksam och tålamodig, så blir det bättre. Och att kommunicera. Erkänna att man är nervös, om nåt känns bra eller fel, osv. Det var superhärligt.

    Ge inte upp ni som fortfarande försöker. Och det viktigaste... sänk kraven och sök någon jämlik, och chansa - om man inte försöker, så händer det inget... det ÄR värre att aldrig ta risken än att misslyckas.

    Och för killar; penetrering är skönt och en viktig del, men fokusera inte bara på det. Det är mer viktigt att vänja sig vid beröring, dialog och att se varandra. Sedan blir det lättare att slappna av, och sexet blir därmed bättre.


    Grattis, vad kul att det blev bra :) hoppas många liknande upplevelser väntar!
Svar på tråden 40 år oskuld