Inlägg från: Johannnnn |Visa alla inlägg
  • Johannnnn

    Viktkamp 2016

    Jag har missat starten på tråden och jag orkar inte riktigt läsa ikapp för de flesta ser ut att ha gett upp, men finns någon fortfarande kvar så ska jag presentera var jag befinner mig i min kamp.

    Jag började egentligen min kamp i månadsskiftet mars/april förra året. Separation och alldeles för många extrakilon. Det blev en stor förändring i mitt liv. Jag rasade i vikt första månaderna då jag mådde väldigt dåligt av separationen, sen bestämde jag mig. Jag skulle gå ner till min vikt jag hade som 18-20 åring. Det kändes väldigt avlägset, 40kg för att vara mer specifik, men jag hade bestämt mig.


    Jag har aldrig trott på dieter eller mirakelkurer så jag ville äta vanlig mat, unna mig på helger och istället kompensera med mycket mer grönt. Varannan vecka med barnen fungerade utmärkt för mig. Jag gick en långpromenad varje dag efter jobbet när jag var barnfri och åt sallad till lunch, varm mat till middag och fil med musli till kvällsmat. Det fungerade bra för mig.


    Vid nyår konstaterade jag att jag har tappat 34 kg. Än är jag inte klar, men jag mår väldigt mycket bättre. Piggare, gladare och friskare. Jag tycker själv att jag börjar se rätt bra ut i kroppen och jag lägger märke till positiva blickar. Så det är kul.


    Efter nyår har det förändrats lite på familjefronten. Positivt är att jag har barnen mycket mer än tidigare, då exet bara vill ha dom sex kvällar i månaden. Nackdelen är att jag har mycket svårare att motionera, då det är svårt att komma ifrån. Blir mest dans med pojkarna framför TV:n, situps, hantlar och sånt jag kan göra hemma. Som tur är får jag barnvakt en gång i veckan så jag kan spela badminton och när det är bra väglag försöker jag hitta på en utflykt med grabbarna, de får cykla och jag går. Sedan förändringen går jag fortfarande ner, men väldigt väldigt sakta, så tråkigt, men jag har inte gett upp. Jag ska nå mitt mål.

  • Johannnnn

    Gått åt rätt håll, men krävdes tre långpromenader och badminton. Åt för gott i helgen. För skötte mig bra i veckan. Hoppas på en mindre stressfull arbetsvecka. För trött när jag kommer hem.

    Hur har det gått för dig?

  • Johannnnn

    Trots påskmat o lite godis har vikten inte ökat. Hunnit med några mils promenad. Behöver egentligen vila, har benhinneinflammation, men det fungerar ändå. Men springa gör för ont.

  • Johannnnn

    Bra jobbat kokos! Min benhinneinflammation börjar äntligen ge sig efter tre veckor. Det går sakta åt rätt håll här med

Svar på tråden Viktkamp 2016