Inlägg från: Anonym (Längtar också) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Längtar också)

    Följas åt till + efter MA?

    springa skrev 2016-02-17 07:36:58 följande:

    Åh vad mysigt att vara mammaledig! Känns som att man så ofta får höra att folk inte vill gå tillbaka till jobbet efter ledigheten. Jag skulle lätt kunna vara mamma på heltid(nästan) ;) 


    Ja! Jag har verkligen trivts utmärkt med att vara hemma. haha skulle lätt kunnat tänka mig att vara hemma med barn (förhoppningvis barnEN) tills dom börjar skolan :)
  • Anonym (Längtar också)
    Anonym (Lexi) skrev 2016-02-17 18:14:32 följande:

    Anonym (längtar också ) : Vad mysigt det låter med hästarna! Är också en hästtjej, har ridit sen jag var liten Kul med en dotter som delar intresset, själv har jag pojkar, och de har noll intresse för hästar, tyvärr. .. Som tur är delar jag intresset med min mamma i alla fall! Berätta gärna mer om dina hästar, ras osv...


    Vad roligt, har ni häst eller rider något på ridskola/som medryttare? Delar också intresset med min mamma, hon har stall så det är där dom står. Vi har min gentleman, en nordsvensk travare på 23 år som jag haft i 14 år och en tinker som fyller 6, riktigt snäll och rolig personlighet men har en del bus för sig när man rider :) hoppas att min dotter kommer tycka det är lika kul som mig, hon är bara 1,5 år så vi får se om hon fastnar för det. Brukar passa på att göra stallsysslorna när hon sover middag i vagnen men hon älskar att gosa med hästarna och "gnäggar" (låter mest som en kraxande skata haha) så fort hon får syn på dom.
  • Anonym (Längtar också)
    Anonym (Lexi) skrev 2016-02-18 18:32:35 följande:

    Har varit fodervärd (ett connemarasto) och ridit på ridskola  Just nu följer jag bara med min kompis som är medryttare, till "hennes" stall ibland!   Min mamma har lagt ridningen på is, efter att ridskolan vi tidigare red på upphörde.


    Okej, roligt att du har möjlighet att följa med din kompis iallafall så du får sniffa lite hästlukt ibland :)
  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-02-18 10:53:58 följande:

    Jag jobbade på en stor kedja och där började vi 5.30 på morgonen. Fast jag trivdes rätt bra med det, är morgonmänniska så slutade man tidigt. Jag kände mer att de var så bra på att skriva våra ansökningar för de mest tyckte man var i vägen som gravid. Man var som en halv person, eller hel egentligen men med tanke på att alla som jobbar där måste arbeta dubbelt så effektivt än var en normal arbetsbörda är.

    Jag älskar ju att vara gravid :D Mådde verkligen skit nu och konstant illamående, värre än någon av de tidigare så det gillade jag ju verkligen inte. Men efter illamående veckorna tycker jag det är underbart! :D 

    Jag har definitivt ägglossning nu tjejer. Har massa flytningar, hugg och ömmande äggstockar. Ska ligga ikväll och hoppas det tar sig! :D:D:D 


    Tjoho, kör hårt så håller vi tummarna att det händer grejer :)
  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-02-19 07:18:19 följande:

    Haha tack! Nu blir jag fundersam..varning för intimdetaljer ;) Men har ni upplevt att spermierna rinner ut etter längre tid när ni har ägglossning? 

    Jag har väldigt bakåtlutad livmoder så vet inte om det är därför, att det tar längre tid att komma ut när det är öppet. Upplevde iaf inte det igår så nu blir jag tveksam igen. Ajja, ett gravtest om 2 veckor borde ge besked..Vi har ju ändå legat varannan dag nästan nu dagarna under ägglossningen.


    Haha hmmm, nja det känner jag inte igen. Men jag går alltid och kissar och duschar ganska snabbt efteråt, har nämligen väldigt lätt att få urinvägsinfektion. Så kanske därför jag inte märker någon skillnad :p
  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-02-20 07:39:50 följande:

    Asså jag fattar ingenting. Igår kväll och tom nu imorse kom det ut antingen sperma eller väldigt vattniga spermaliknande flytningar. Kan det göra det så långt efter om vi hade sex i förrigår kväll? Har värk i magen nu igen. Jag kanske inte har haft ägglossning än. Kanske kroppen som förbereder sig för det..nu önskar jag ju att jag hade haft de där stickorna..fattar inte vad kroppen håller på med nu. Har ju haft känningar i snart 1 vecka..


    Jag vet faktiskt inte, men det kanske kan vara så. Vid ÄL får jag (ursäkta infon) väldigt "slajmiga" flytningar och väldigt mycket. Typ värsta glidmedlet. Och tycker det påminner om sperma utseendemässigt haha. Men det brukar börja någon dag innan ÄL så det kan ju vara som du misstänker, att det är nu ÄL är på g. Ja det va lite så jag kände med ÄL-test. Även om man har tydliga symtom på äl så är det ändå skönt att få "svart på vitt" att man har en LH-ökning och med stor sannolikhet ÄL någon dag efter. Men det är ju just det att dom ger utslag innan själva ägglossningen, så man måste ju börja ta dom i tid eller vad man ska säga.
  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-02-21 15:42:55 följande:

    Nu är det definitivt över. Inga mer känningar och knappt flytningar. Bara att vänta och se nu :) 

    Hur går det för er andra? :) 


    Då håller vi tummarna att det tagit sig för er :)

    Fick min mens idag så det ville sig inte denna gången :( trodde BIM var imorgon eller tisdag men nu när mensen kom och jag räknade på dagarna så stämde det att det var idag. Usch man blir så besviken och så ska man (jag iaf) ha så fruktansvärt ont också så man verkligen inte kan tänka på annat. Jaja, får ta nya tag och hoppas det går vägen nästa ÄL.
  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-02-22 08:39:32 följande:

    Får hoppas det tar sig! Vi har sexat på minst varannan dag nu under mina äl-känningar. Fast jag vet ju inte ens om jag får någon äl nu då det tydligen är vanligt det hoppar efter MA fast har ju haft alla symptom och vid rätt tid så vi hoppas det tagit sig nu :D De 9 dagarna kvar till BIM känns ju sjukt långa ;) Beklagar...förstår dina känslor inför mens. Jag brukar inte ha extremt ont men blöder mycket de första dagarna och tycker bara mens inte borde existera..

    Själv har jag fortfarande lite ömma bröst..är väl vanligt att kroppen är lite ur balans efter skrapning. Nästa månad borde det ju vara "normalt" iaf..Vad heter appen? Skulle vilja testa den. Använder också en app för mens men där står inget om oddsen för graviditet om man har sex en viss dag. 

    Såg nu att jag kan lägga in sex men står inget om hur hög chans det är. Ser nu när jag knappar in om jag minns rätt att vi bara hade sex dagen innan uppskattad ägglossning. Fast jag tror att den kom (om den nu kom alls) dagen efter och då hade vi sex...åh jag minns inte helt..ajja det blir som det blir :P 


    Ja mens är verkligen fruktansvärt när man vill bli gravid. Trodde inte att jag var gravid, hade nästan vart för bra för att vara sant, men man har ju innerst inne såå stora förhoppningar. Hoppas dina ömmande bröst visar sig vara ett tecken på graviditet :)
  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-02-22 19:22:22 följande:

    Fast tveksamt! haha...de var ännu mer ömma nu innan jag tog av bhn men minns jag kände så ibland innan jag blev gravid också. Och skulle jag vara gravid nu hade väl ägget bara i princip hunnit fästa i livmodern..Känner mig lite ångestladdad nu. Har inte varit det på sååå länge..tror det är nu när mina hormoner är som vanligt igen. Usch har inte saknar min pms..vidrig känsla denna ångest. Tänk att du då har ägglossning snart igen :) 


    Ja så kan det förstås vara också, men hoppas kan man ju alltid göra :) åh va jobbigt med ångest och pmsbesvär. Det har jag aldrig känt av, men som sagt min mensvärk är istället från helvetet. Känns som den blir värre och mer utdragen för varje gång typ. Vill bara bli gravid nuuuuuuu och sen börja med minipiller efter graviditeten igen så man slipper skiten :)
  • Anonym (Längtar också)
    springa skrev 2016-02-23 14:30:59 följande:

    Asså idag har jag känt av yrsel flera gånger! Tänk om...

    Fast kan också vara hormoner efter ägglossning..har varit med om det innan....men det kan ju också vara att det lyckats fastna ett ägg...haha man blir helt galen när man vill bli gravid :D 

    Förra grav hade jag jätte knöliga och ömma bröst flera dagar innan BIM..nu är det ju en hel vecka kvar och antingen tänker jag att nää det känns inte som jag blivit gravid denna gång och nästa gång tänker jag att shit det har jag kanske.. kokoosnest ;) 


    Haha ja man blir verkligen galen av det. Ena stunden tänker man nej nej inte en chans att det tog sig, sen joo men vi prickade ju in ÄL så det är säkert så att jag är gravid nu, och sen nej nej varför skulle jag vara det. Man går verkligen in i en vill-bli-gravid-bubbla!
Svar på tråden Följas åt till + efter MA?