• springa

    Följas åt till + efter MA?

    Milli_1 skrev 2016-02-09 09:44:05 följande:
    Jag blödde i 14 dagar och minns att det satte igång efter en vecka igen. Kanske sista resterna?
    Ingen aning! Får hoppas det. Har inte kommit något på ganska många timmar nu. Det var ju inte jättemycket när det kom heller var mer att jag blev förvånad över färskt blod nu när det helt slutat. Konstigt ändå..hoppas det inte blir mer nu. Vill bara att kroppen ska återgå till sitt normala igen. 
  • springa
    SkogsstjärnN skrev 2016-02-08 21:37:19 följande:

    Kom en äcklig klump igår som han motsvara fostersäck och slemhinna. Idag blandat med levrat blod och färskt blod på morgonen och sen dess lite vanlig mena-blödning. Hade hugg i livmodern igår innan klumpen men sen ingen smärta. Vet inte om jag tror att dethär är allt, får se om någon dag. Fick ingen återbesökstid men tänkte ringa och be om en eller boka privat bara för att få svart på vitt. Gravtestet är fortfarande max positivt också...


    Det är så obehagligt när det kommer ut :( Grav testet kan ju vara positivt i flera veckor efter. Mina hormoner bröts ju sakta ner då jag hade rester och nu när allt var borta blev det äntligen negativt. Eftersom det är så tätt inpå behandlingen behöver det ju inte betyda något men absolut ett återbesök måste du ringa om. 
  • springa

    Har inte blödit något alls sen igår eftermiddag. Konstigt. Helt torrt liksom. Brukar ju ändå vara lite bruna flytningar någon dag efter blod. Hoppas inte jag får en massa spottings nu. Har aldrig haft det innan. Hoppas innerligt att jag inte blöder mer nu innan nästa mens. Kommer det inte mer nu innan fredag ska jag bannemej ligga! :D 

  • springa

    Vi hade sex igår! Det var fantastiskt! Blev dock orolig nu då jag fick en blodig flytning nu under kvällen. Har haft vanliga flytningar hela dagen..undra om det är normalt eller om vi hade sex för tidigt! Nu vågar jag inte igen :( 

  • springa
    Anonym (Längtar också) skrev 2016-02-11 22:36:12 följande:
    Haha härligt! Tror inte att den blodiga flytningen är någon fara, den hade säkert kommit ändå. Men ni kanske kan använda kondom tills blödningarna slutat helt? Det är väl för risken för infektion som man egentligen ska vänta med sex, så det kanske är bättre och "renare" eller vad man ska säga med kondom?
    Asså ingen aning. Efter den flytningen har det varit helt torrt, precis som efter flytningen i tisdags och den kom ju ett helt dygn efter vi sexat nästan. Konstigt. Känns ju som jag egentligen blött färdigt eftersom det mestadels är helt torrt. Läst man kan få lite blödningsrubbningar efter MA. Kanske är det detta? Om det inte blöder mer under dagen vågar vi nog på det ikväll igen :P 
    Hur går det för er? Hade du inte BIM snart? :) 
  • springa
    Anonym (Längtar också) skrev 2016-02-12 23:08:19 följande:
    Ja men det låter ju som att det inte kommer blöda mer nu heller då, kan ju vara rubbningar som du säger. Hehe ja jag tycker att känns det bra och rätt så är det nog ingen fara att ligga :)

    Jag tror att BIM är 22 eller 23:e, så det är ändå ett litet tag kvar. Precis efter missfallet trodde jag att jag skulle vara hysterisk typ innan BIM, men jag känner mig lugn och tänker att blir det så blir det. Men vi får se, hoppas jag tänker likadant även om det skulle vara så att mensen kommer.
    Har inte blödit mer nu sen blodiga flytningen torsdagskväll. Läste att många får ägglossning 2 veckor efter skrapning. Tyckte jag hade lite känningar igår och flytningar jag brukar ha någon vecka innan äl. Enligt min app borde jag ha ägglossning på onsdag om nu skrapningen räknas som mens(första dagen i cykeln läste jag någonstans) Fast samtidigt läser man att det är vanligt att äl uteblir efter MA. Nu känner jag igen att jag vill bli gravid nununu! Fast hade känt lite overkligt att bli gravid 2 veckor efter skrapning och denna långa process. Blev i och för sig gravid med min dotter två veckor efter ett missfall. Fast det är väl annorlunda om man blir skrapad? Grav test visar ju negativt vilket betyder äl skulle kunna komma..åh vad man analyserar. Det blir ju som det blir. Ikväll ska vi ligga iaf :P Haha bara ligger varje dag istället så blir vi vän banmemej gravida om jag nu skulle ha äl och kroppen är redo för det..

    Där ser man hur länge jag var lugn..jag som bara skulle leva och ta allt som det kom ..haha! 
  • springa
    Anonym (Längtar också) skrev 2016-02-13 23:14:02 följande:
    Ja men det är ju inte omöjligt att få ÄL snart iallafall, även om det kanske känns så. Om du dessutom läst att det inte är ovanligt och börjar få känningar så låter det ju inte orimligt :) men ni gör helt rätt, ligg varje dag för att ni vill och har lust så missar ni ju inte ÄL och som du säger, är kroppen redo så är den.

    Haha ja jag menar det, känner mig som sagt lugn just nu men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte hålla i sig så länge.
    Kände hur det rann till för nån timme sen och var jätte vattniga flytningar precis som jag brukar ha under ÄL. Dock var de ljusrosa i början. Undrar vad det betyder. Har för mig jag läst det kan bete sig så första gången efter mf. Blir att köra på ikväll och hoppas på det bästa. Däckade totalt igår så blev inget där. 
  • springa
    Anonym (Längtar också) skrev 2016-02-14 16:13:38 följande:
    Hmm har ingen aning vad det betyder, men om du läst att det är vanligt så är det ju ingen fara :) varannan dag räcker ju säger dom, då missar man inte ÄL heller så om du däckar någon gång då och då är det ju heller ingen fara ;)
    Sant! Jag vågar dock knappt missa en dag när jag har äl. Iaf samma dag och dagen innan. Fast egentligen bör det räcka flera dagar innan då spermierna överlever länge. Oddsen ökar ju ändå om man sexar varje dag.

    Nu är jag osäker på om det är ägglossning. Är typ olika slags flytningar nu. Varvar mellan de som påminner om äl-flytningar och de som inte gör det. 
    Enligt min app ska jag ha äl på onsdag om skrapningen räknas som mens och första dagen i cykeln. Ja, tiden får utvisa.
    Min man blir nog lite trött på mig att jag genast börjar planera och spekulera igen istället för att bara låta allt ske när det gör, vilket det oavsett hur mycket man än försöker ha koll gör. 
  • springa
    SkogsstjärnN skrev 2016-02-15 11:01:43 följande:

    Tio dagar sedan cytotek, och då en vecka sedan "klumpen" och småblött sedan dess. Tog ett gravtest i torsdags som hade fullt utslag och idag detta. Hade tänkte ringa gyn men nu kanske det duger dethär?


    Ser ju definitivt bra ut! Med tanke på att gravtest kan visa positivt flera veckor efter Mf. Tom 9 tror jag. 
  • springa
    SkogsstjärnN skrev 2016-02-15 18:46:23 följande:

    Sjukt om dethär var allt. Man hör så mycket och här blöder jag en skvätt utan smärta, känns inte som att jag kan ha sån tur. Isf kan vi köra på med gott samvete tänker jag? Olika läkare sa ju vänta en mens /vänta inte så då kan jag lyssna på den första (som var äldre dessutom:D).


    Min sa att man inte behövde vänta. Tror de säger så för att det ska vara lättare att räkna ut BF. Fast vad spelar det för roll egentligen? Det ser man ju när man mäter. Man blir ju gravid om kroppen är redo för det.


    Jag tog ett test till nu och mitt var helt blankt. De jag har är känsliga och kan känna av från 25, läste det ska vara under 50 för att man ska få Äl. Undra om detta stämmer..Inbillar mig ändå att om jag använde min laser/paranoija syn så såg jag en spökstreck, även om det skulle vara det svagaste spökstrecket jag sett..

    Känns inte som äl på gång nu. Fast det är ju bara måndag, enligt appen ska jag ha på onsdag och det är ju inte säkert heller. Kan ju tom hoppa över en månad nu. Tog ju en ipren också som kan utesluta. Ja, vi sexar på iaf :) Det är ju trevligt efter alla dessa veckor utan att kunnat ha varit fysiska. 

Svar på tråden Följas åt till + efter MA?