• NinaCamilla

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Hoppar in hit oxå. Jag är nog ÄD veteranen här men ger inte upp. Nr 9 ÄD på gång och på måndag ska jag åka ner till Aten. Vi har både gjort ÄD i Fertinova Åbo och Aten. En graviditet bakom mig men blev utomkveds.

  • NinaCamilla

    Mooki: Jag har immunologiska problem mest med endometrios sköldkörtel och livmodersbakterier så att vi kände efter 4 misslyckad besök i Åbo att jag behöver bättre hjälp. Jag har en mängd av mediciner som ska dämpa inflammation innan insättning och efteråt. De är jätte duktiga där.

  • NinaCamilla

    Bappen: Hopoas att illamående försvinner snart! Ta 75mg trombyl som Mooki säger. Boosta upp med extra e-vitamin och folsyra.

  • NinaCamilla

    Mooki: Jag får tamoxiphen (dämpar östrogen dominans,finns studier på nätet), valtrex mot herpes, celebrex dämpar endometrios och andra inflammationer, prednisolon 10 mg, baby aspirin (trombyl), Fragmin, progynon, folsyra 5mg (starkare än här), doxycycline antibiotika. Jag har gjort testet om jag har bakterier på livmoder. En rejäl kur mot inflammationer

  • NinaCamilla

    Längtan: Välkommen till Serum! Du kommer vara i goda händer. Jaha var där igår och kontrollerade att allt var bra i livmoder efter en lång nedreglering. Jag fick ta IL innan inplanerad fet om en vecka. Jag tänkte köra lite extra IL den här gången.

  • NinaCamilla

    Savasana och Mookie: lycka till och hoppas embryos fäster sig. Mookie: vilka tester tog kliniken? Vad är Fraxiparin? Lite nyfiken hur din klinik tacklar immunologiska problem.

  • NinaCamilla

    Bappen: hoppas på bättre Hcg imorn eller att du är låghormon! Fråga Riga oxå om du skulle ta progesteron blodtest? Det kräver Serum vid Hcg prov för att du har tillräcklig med progesteron i blodet.

  • NinaCamilla

    Tackar alla för lyckoönskningar! Det behövs den här gången. Det som är gjort annorlunda den här gången är att jag var 5 mån nedreglerad pga endometrios och myomer. Det hjälpte otrolig mycket på min livmoder. Mycket friskare! Jag har gjort flertal hysteroskopier men det är stark ingrepp i livmoder och kan bli ärr så att Serum ordnade nedreglering. Serum kör intralipider en vecka innan insättning, vid insättning och efter det varje annan dag. Det verkar vara mer standard nuförtiden. Jag hoppas på att nån fäster sig nu. Men vi har 4 st blastos i frysen om det skulle behövas. Slemhinnan var 11 mm. Status ruvardag 1.

  • NinaCamilla

    Mooki: Låter lovande! När jag plussade fick jag ocå svag streck i början men tog sedan blodprov som visade Hcg stigningen. Håller tummar att du banar vägen för alla andra ruvare i tråden. Har du några symptom? Förstås kan det vara progesteron oxå men nyfiken...

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016