• Bappen

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Oj Qvinna73 vilken pärs! Men grattis - tvillingar!! Va härligt! Ta hand om dig och vila nu!

    Aniara och grukangrace: välkommen till Ava Riga, och lycka till till er båda!

    Lana68: frågan gällde EmbryoGen, det är inte samma sak som EmbryoGlue.

    www.ivfriga.se/nya-ivf-metoder/embryogen.html

  • Bappen

    Anonym (Längtar): tack för beskrivningen det låter väldigt intressant det där! Hoppas att de nu hittar rätt fönster och att det blir plus på nästa försök! Kram

  • Bappen

    Ja testdagens är på mån men med den här mensen så kan nog inget embryo ha överlevt.
    Jag körde den här FETen i naturlig cykel för att slippa hormonbehandlingen och allt vad det medför men just nu ångrar jag mig såklart.

  • Bappen

    Hej,
    Det sjukaste har hänt. Efter en åtta dagars blödning (har normalt mens i fem dagar), så brydde jag mig inte ens om att testa på testdagen i måndags och hade redan börjat planerat in nästa försök med ny donator men igår började jag få så ömma bröst så jag gjorde ett äl-test imorse då det var det enda jag hade hemma och det var positivt. Nu efter jobbet tog jag ett gravtest och fick se mitt livs första plus efter fem års kämpande.
    Ev var blödningen ett tidigt missfall och då minskar väl hcg kommande dagar.
    Någon som varit med om ngt liknande?

  • Bappen
    ronon skrev 2016-06-10 21:23:29 följande:

    Emmm-roligt! Nu håller vi tummarna! När är det testdag?

    Längtar- oj vad jobbigt men skönt att det löste sig! Hur funkar den sprutan? Skulle du tagit det efter ET eller hur var planen från början?

    Bappen- Grattis!!! Oj oj, vilken vändning! Har du slutat blöda? Kan du ta hcg för att se om det forstätter stiga? Eller har du VUL tid bokad snart?

    Micro- skönt att höra att mm var bra nu. Hur många embryon har ni i frysen?


    Om gravstickorna fortsätter vara positiva under helgen så lämnar jag blodprov på måndag.
    Jag har faktiskt vul bokat för nästa behandling på fredag, kan man se ngt så tidigt? Kan man se om det är utomkveds så tidigt?
  • Bappen

    Tack för alla grattis :)
    Imorse tog jag ett digitalt gravtest som visade att befruktningen skett för 2-3 veckor sedan, vilket enligt instruktionen motsvarar att man är i v 4-5. Så det verkar stämma. Jag ska ta blodprov på mån.

    Då jag slutade med mina läkemedel när blödningen hållit på i några dagar (för ca en vecka sedan) är jag nu lite osäker på hur jag ska göra iom att återföringen gjordes i naturlig cykel. Ava sa att jag skulle börja med lutinus igen vilket jag gjort men de visste inte om att jag oxå tog fragmin, IL-dropp och prednisolon.
    Jag är rädd att förstöra ngt som funkat. Hur skulle ni andra göra? Hur länge har ni som blivit gravida fortsatt med stöttande läkemedel?

    Jag håller tummarna för er som är i gång med behandling, hoppas att det blir ett nytt stim av plus nu, precis som i vintras!

  • Bappen

    Hej Savasana: Tack för svaret!
    Jag tog 15 mg prednisolon, och nu blir jag osäker, om jag börjar igen ska jag trappa upp eller ta 15 direkt?
    Så rädd att förstöra ngt.

  • Bappen

    Savasana: jo jag slutade faktiskt tvärt med prednisolon. Min svenska Gyn har inte sagt att man måste trappa ned. Vad händer om man slutar tvärt?
    Jag börjar m 15mg idag, tack!!!

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016