• Milla2016

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Hej!

    Tänkte kolla om det finns intresse för en tråd för oss som planerar/gör äggdonation under 2016?

    Jag medicinerar nu inför ett FET i januari.

    Någon annan som är på gång eller planerar?

  • Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016
  • Savasana

    Fick svar på blodprovet och HCG-halten låg på 516. Tjohoo, jag är verkligen gravid! Skrattande Imorgon är det dags för blodprov nummer två.

  • längtar74
    NinaCamilla skrev 2016-01-27 17:26:51 följande:

    Längtar: Det satts 2 st in den här gången. Jag tog sista pregnyl Hcg sprutan igår så att alla symptom kan vara låssas. jag känner mig små illamående, mensvärk då och då men samtidigt är jag som vanligt. Det som är annorlunda den här gången när jag ruvar är att jag svettas inte på nätterna utan fryser. Det betyder nog att immunförsvaret är nere och mer harmonisk - hoppas hoppas!


    Jag tycker att vi bestämmer oss för att det är bra symptom! Glad Heja embryona!

    Förresten, du frågade om infektionsprover: jag har skickat ner mensblod för analys, så väntar på svar någon gång i nästa vecka om allt går väl. 
  • längtar74
    Uptomeism skrev 2016-01-27 17:30:59 följande:

    Tack längtar74!

    Jag har verkligen kastats mellan hopp och förtvivlan och tänkt att det aldrig kommer funka. Och så blev det positivt på andra försöket! Jag vill gärna sprida lite hopp till andra att det plötsligt händer utan att man vet varför det funkar just dem gången.


    Förstår så väl den känslomässiga berg-och dalbanan...jag har tänkt så här många gånger: när vi alla väl får våra längtansbarn så jäklar vad stolta de kommer att vara över sina mammor som drömt och hoppats, brutit ihop, varit förbannade och förtvivlade, samlat ny kraft och nytt hopp - gång på gång. Allt det där har vi gjort för att just de skulle komma.
    Vår ÄD-dotter är lite över tre år och jag känner mer och mer att oavsett hur det går med de här nya syskonförsöken så finns hon här - en daglig påminnelse om hur fantastiskt tacksam jag är som fått ynnesten att bli mamma. Att hon sedan också är en skitjobbig treåring emellanåt, det är en annan historiaTungan ute

    Håller tummarna för att allt ser bra ut i nästa vecka!Glad
  • längtar74
    Savasana skrev 2016-01-27 20:11:06 följande:

    Fick svar på blodprovet och HCG-halten låg på 516. Tjohoo, jag är verkligen gravid! Skrattande Imorgon är det dags för blodprov nummer två.


    Wohoo! Grattis!!
  • Tulpa

    Stort grattis till Mooki, Savasana och Uptomeism. Vad spännande för er!

    NinaCamilla: Jag går själv inte via Serum men skickade blodprov dit efter det misslyckade försöket, nåt jag snappade upp i trådarna. Hade ureaplasma, bacterial load och medicinerade med Doxycyklin i 30 dar. Har du uppfattat det som att Serum rekommenderar att man äter 2 v. före ET, även om man nyligen tagit en lång kur? Har några tabletter kvar som jag kan använda, samtidigt vill man ju inte äta antibiotika i onödan. Tror det blir ett tidspann om drygt 2 mån mellan medicinkuren och ET. Kanske inte lätt för dig att svara på, men jag prövar :)

  • Kurrea
    Savasana skrev 2016-01-27 20:11:06 följande:

    Fick svar på blodprovet och HCG-halten låg på 516. Tjohoo, jag är verkligen gravid! Skrattande Imorgon är det dags för blodprov nummer två.


    Underbart att höra! Stor grattiskram!!! Njut nu så mycket du bara kan! :)
  • Uptomeism

    Härligt Savasana!

    Själv är jag lite bekymrad. Jag har just varit i Egypten en vecka. Det verkar som att jag fick i mig något dåligt på slutet för nu har jag fått magsmärtor och diarré. Det verkar som att det kan vara en risk med den typen av bakterier så här tidigt i graviditeten.

  • NinaCamilla

    Tulpa: Serum ordinerar alltid 2 veckors doxycycline kur innan ET. Det är standard. Mot ureaplasma som jag har, ska jag vid plusset äta erythmycin en kur på 15 dgr. Så om jag plussar nu, ska jag göra stark kur med evry-max. Tyvärr har jag inga extra doxycycline. Kolla om Serum kan skicka per post att du betalar till dem eller eu-recept.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016