• Milla2016

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Hej!

    Tänkte kolla om det finns intresse för en tråd för oss som planerar/gör äggdonation under 2016?

    Jag medicinerar nu inför ett FET i januari.

    Någon annan som är på gång eller planerar?

  • Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016
  • Uptomeism
    Hopp72 skrev 2016-02-07 23:03:55 följande:

    Uptomeism: hur kommer det sig att man tillåts att få ta emot embryos i Estland från personer som inte vill ha de? På vår klinik i Riga påpekades det att man inte fick skänka dessa eftersom de tillhörde oss, eftersom det hade att göra med min mans spermier och det ansågs oetiskt. Vi fick skänka de till forskning men inte till någon annan. Men i ditt fall kanske det var fråga om både spermier och ägg so. Donerats eller?

    Savanna: skönt att det gick bra trots blödningen. Förstår att du måste ha blivit orolig.


    Ja, både ägg och spermier kommer från donator. Men reglerna kan säkert skilja mellan olika länder också.
  • Kurrea
    Hopp72 skrev 2016-02-07 13:46:20 följande:

    Bara en fråga, de som väntar på behandling och de som är under behandling, var går skiljelinjen? Under behandling har man påbörjat med mediciner och väntar på ET eller FET medans väntar på behandling, då har man inte börjat medicinera eller?

    Ser att vinär många som har Ava clinic Riga, kul och höra om vi får samma sorts behandling . Jag har fått 6 100 mg Lutinus och 3 Progynon att ta varje dag. Hur är det för er andra?


    Hej Hopp72, och grattis till graviditeten! Det är så roligt att läsa om hur många som har lyckats senaste veckorna och det ger hopp till oss som fortfarande försöker. :)  Jag hade samma dos till att börja med men fick öka till 4 Progynon då min slemhinna inte ville växa till sig. Fick också tillagt hormonplåster högsta dosen som jag bytte varannan dag. Nu ska vi köra samma behandling även nästa gång, preliminärt embryotransfer är 23 mars men mycket kan hända innan dess. Först en hysteroskopi nästa måndag. 

    Kram 
  • Mooki

    Är det någon som vet hur vanligt det är med blödningar vid ÄD?

    Hade själv en liten blödning inatt, eller rättare sagt, när resterna av Lutinusen rann ut var det rosafärgat. Försöker att inte oroa mig allt för mycket, men det är svårt.

  • Savasana

    Tack alla för era fina ord. Det värmer verkligen! Inget mer blod här än så länge.

    Mooki: Det är väldigt vanligt med blödningar vid ÄD. Så länge man inte har ont eller om det kommer klumpar brukar det inte vara någon fara.

  • Mooki

    Tack för svar Savasana! Håller tummarna för att det inte blir något mer blod för någon av oss.

  • Uptomeism

    Mooki, så länge det är rosafärgat eller brunt ska du inte oroa dig alls. Det är vanligt vid alla graviditeter. Vid rött blod skulle jag åka in för kontroll.

    Hoppas alla slipper blödningar och jobbig oro!

  • Kvinna72

    Hej, i torsdags sattes 1 ägg in och 3 st till frysen. Idag är jag på ruvardag 4 antar jag !?! Jag mår bra och känner direkt ingenting. Har ni tänkt eller gjort ngt speciellt efter insättning? Jobbat, varit ledig, tränat eller inte? De säger att man ska leva som vanligt men undrar ju såklart ibland ??
    Lycka till alla där ute ?? Kram

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016