• Milla2016

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Hej!

    Tänkte kolla om det finns intresse för en tråd för oss som planerar/gör äggdonation under 2016?

    Jag medicinerar nu inför ett FET i januari.

    Någon annan som är på gång eller planerar?

  • Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016
  • längtar74

    Nä, Milla, har du också fått blödning?

    Håller tummarna för dig o Mooki att det lugnar ner sig för er båda.

    Kramar!!

  • Tulpa
    Uptomeism skrev 2016-02-10 09:00:20 följande:
    Är det alltså antalet barn som avgör? Inte antalet föräldrar? Så om man har embryon i frysen för eventuella syskonförsök kan inte donatorn donera till fler?

    Jag ska ställa fler frågor kring detta till min klinik när jag har passerat vecka 12 och känner mig mer säker i graviditeten. Så får vi se om de svarar på hur många syskon som kan finnas.
    Ja, som vi fick förklarat är det antal ÄD-barn som räknas: en donator=max 3 barn via donation i Lettland. Vad det innebär i praktiken, med tanke på att man kan frysa och sätta in två ägg, har jag svårare att förstå. Måste vara en utmaning för kliniken utifrån alla framtida scenarios ;) Fick rätt otydligt svar när jag frågade och ville inte bita mig fast vid frågan. Donatorn kan ju även ha egna barn så det går ändå inte att veta antalet halvsyskon. Men när du känner dig redo att fråga din klinik så får du gärna dela med dig av ditt svar. Spännande att veta :)
  • Milla2016
    längtar74 skrev 2016-02-10 21:16:26 följande:

    Nä, Milla, har du också fått blödning?

    Håller tummarna för dig o Mooki att det lugnar ner sig för er båda.

    Kramar!!


    Ja tyvärr, upptäckte det i eftermiddag...men nu verkar det minska, bara kommit ljusbrunt nu på kvällen, håll tummarna att det slutar helt.

    Hur går det för dig Mooki?

    Kramar till er alla!
  • Bappen

    Milla och Mooki, va gräsligt med blödning men det behöver inte betyda ngt. Jag håller tummarna att det lugnar ned sig. Styrkekram till er!

  • Löparnörden

    Hej alla

    Läser tråden även om jag inte är så aktiv själv.

    Grattis till er som plussat och styrkekramar till er som blöder eller det tungt. Jag blödde själv ca 1 vecka under början av graviditeten med dottern och resultatet är nu en vild 2,5 åring så det kan gå vägen ändå.

    Har ätit Estrofem sedan förra tisdagen och igår visade ul slemhinna på 9,1 mm så den 19 är det dags för transfer i Riga. Det 3 syskonförsöket och 6 transfern totalt. Har inte hunnit tänka så mycket ännu men när jag bokade resan blev det plötsligt så nära i tiden och nervositeten börjar smyga sig på.

  • Kurrea
    trex2013 skrev 2016-02-10 11:00:38 följande:

    Sitter och gråter, glädjetårar!!!! HCG 522 i går. Efter över 4 år kämpande så är jag äntligen gravid för första gången! Herre gud jag tror inte det är sant! Wihooooooo!


    Grattis trex2013! Så himla roligt att höra! :)
  • Kurrea
    Mooki skrev 2016-02-10 15:06:46 följande:

    Usch vilken dag jag har haft, känns som att det är kört nu...

    Nyss hemkommen från akuten: vaknade tidigt i morse och hade rejält ont. Såg att jag haft rosafärgade spottings under natten. Mer spottings, sedan klarrött blod och allt ondare. På akuten fick jag först träffa en ST-läkare som visserligen var vänlig, men som inte verkade ha koll på ens grundläggande saker som graviditetsveckor. Tack och lov tog hon i en specialist. Hon såg embryostruktur samt "antydan till hjärtaktivitet". Embryostrukturen motsvarade snarare 6+0 än 6+3, men hon bedömde att det än så länge i alla fall är en viabel graviditet. Ska ta nytt hcg på fredag.

    Ändå känner jag att det är kört och att missfall är på gång. Visst kan man blöda, men att samtidigt ha väldigt ont är inget bra tecken.


    Nej vad tråkigt att höra Mooki! Håller tummarna att det bara är en tillfällig blödning, det verkar ju som sagt väldigt vanligt vid just ÄD. Ta hand om dig!

    Kram
  • Kurrea
    Milla2016 skrev 2016-02-10 16:33:08 följande:

    Mooki! Jag blöder också, först rosa och sen klarrött, började i eftermiddags, kommer dock mest på pappret när jag torkar mig. Har lite ont i ryggen så tror att det är missfall på gång... Orkar inte åka till en gynakut då närmaste är 20 mil bort o är bara i v5+6 så man lär ju inte se mycket ändå. Har tagit C-vitamin o extra Lutinus, ska försöka vila så mycket som möjligt.

    Håller tummarna jättehårt för oss <3


    Håller tummarna Milla att det bara är en tillfällig blödning. Vila och tappa inte hoppet! Kram
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016