• Milla2016

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Hej!

    Tänkte kolla om det finns intresse för en tråd för oss som planerar/gör äggdonation under 2016?

    Jag medicinerar nu inför ett FET i januari.

    Någon annan som är på gång eller planerar?

  • Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016
  • Kurrea
    Mooki skrev 2016-02-11 10:06:11 följande:

    Kurera, trex, nu blandade jag ihop vem som frågat vad, sorry:)


    Vi fick svar! Tack! :) 
  • Uptomeism

    Usch, det känns tungt i den här tråden nu, men försök att inte ta ut sorger i förskott!

    Igår ringde jag min bästa kompis för att berätta om min graviditet. Hon sade då att hon just fått missfall. Det var tungt, men jag är såklart glad att jag fick veta.

    Så mycket känslor just nu. Håller tummarna för er alla!

  • Milla2016
    emmm28 skrev 2016-02-11 09:26:51 följande:

    Blödning här också, upptäckte i samband med att jag torkade mig. Det var klarröd blod och har inte föregåtts av småstänk eller brunrosa... Har haft en skum mage i natt m en släng av diarré så är därför öm k magen, men kan inte direkt säga att jag har värk i "bebismagen" nu. Jättekonstigt. Blir så klart orolig o har sett att en del tar extra Lutinus när man får en blödning - är det något ni rekommenderar?


    Nej inte du också! Sådär började min blödning också, inga förvarningar. Jag har inte heller haft ont, inte mer än vanliga molvärken.

    Igårkväll kom det bara ljusbrunt o inatt ingenting. Vågar knappt gå på toa...

    Jag har tagit extra Lutinus, tog två igår eftermiddag, två till natten o två nu imorse. Har också druckit c-vitamin brus, hade inget annat. Tog inte Trombylen imorse. Har lämnat HCG-prov idag o ska lämna igen nästa vecka på tisdag.

    Kramar till er alla!
  • längtar74

    Mooki och Milla - skönt att det verkar ha lugnat ner sig.

    Emmm - håller alla tummar för att du också bara har en släng av de så vanliga (och skitjobbiga) ÄD-blödningarna. 

    Ang C-vitamin: jag har också hört att det hjälper till att stärka de små blodkärlens väggar så att de inte brister så lätt och orsakar blödningar av den anledningen. Vem skrev tidigare om den bättre (dyrare) formen av c-vitamin? Savasana? Mer effektivt då med tabletter än vanliga brusvarianten?

  • trex2013

    Tjejer! tänker på er, hoppas nu att ni slutar blöda!
    usch jag hoppas verkligen inte jag får uppleva detta jag också, skulle gå sönder av oro. :/

    kramar!

  • Mooki

    Inget blod ännu, men jag har fått rejält ont igen... Tur att jag bestämde mig för att stanna hemma idag. Hur gör in andra som har haft blödningar? Har ni jobbat på eller stannat hemma för att vila?

  • Micro

    Hoppas d går bra för er allihop.
    Mailat m Riga ang syskonförsök, fick frågan om jag har lutinus hemma har utrogest, visst är det motsvarande? Hon frågade även om progynon, har estofem, är det oxå motsv? Det jag har kvar har jag köpt fr Riga förra gången. Kommer inte ihåg hur d ligger till.

  • Mooki
    Micro skrev 2016-02-11 16:22:49 följande:

    Hoppas d går bra för er allihop.
    Mailat m Riga ang syskonförsök, fick frågan om jag har lutinus hemma har utrogest, visst är det motsvarande? Hon frågade även om progynon, har estofem, är det oxå motsv? Det jag har kvar har jag köpt fr Riga förra gången. Kommer inte ihåg hur d ligger till.


    Utrogest och Lutinus är båda progesteronpreparat. Ofta ordineras fler utrogesttabletter än lutinusvagiatorier, trots att de båda är på 100 mg, vet ej varför det är så. Progynon och Estrofem är samma sak, östrogentabletter.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016